Nederlands 4

56     Zeven stappen om je ego’s greep op je, te overwinnen  /  Wayne Dyer

57     Niet gek, maar Indigo  /  Hanna Bervoets

 58     Dolores Cannon : De nieuwe kinderen, engelen, éénheid, de BRON / God                            ( Youtube / Nederl.OT )

 59    De parabel van het magische snoepje  : Relatine

60    Een ongewoon gesprek met God - Neale Donald Walsh

61   Het kleine zieltje en God  - Neale Donald Walsh

62 - Flyer -  INDIGOPLATFORM - Nederlands 

63 - LAURA MARIE - Harmonic Universe Academie - Nederlandse Nieuwsbrieven



  56 

Zeven stappen om je ego’s greep op je te overwinnen.


Wayne W. Dyer   


 vertaling: Stefan Walthie voor http://www.nieuwetijdskind.com


Hier zijn zeven suggesties om je te helpen, ingebedde ideeën van eigendunk te overstijgen. Deze zijn allemaal bedoeld om te voorkomen dat je je onterecht gaat identificeren met de eigendunk van je ego.


1. Stop met beledigd zijn.


Het gedrag van anderen is geen reden om vastgeroest te zitten. Dat wat je beledigd maakt je alleen maar zwakker. Als je naar mogelijkheden zoekt om beledigd te worden, dan vind je die op elke hoek. Dit is je ego aan het werk die je ervan probeert te overtuigen dat de wereld niet hoort te zijn zoals deze is. Je kunt beter een bewonderaar van het leven worden en jezelf overeenstemmen met de geest van de schepping. Je kunt de kracht van de intentie niet bereiken door beledigd te worden. Gebruik alle mogelijke middelen om de gruwelen van de wereld uit te bannen, die voortkomen uit een massale ego-identificering, maar blijf vredig. Zoals een les in wonderen ons herinneren: Vrede is van God. Jij die deel bent van God, bent pas thuis als je in zijn vrede bent. Zijn is van God. Jij die deel bent van God, bent pas thuis als je in zijn vrede bent. Beledigd zijn creëert dezelfde verwoestende energie als de energie die je heeft beledigd en leidt tot aanval, tegenaanval en oorlog.


2. Laat je behoefte om te winnen los


Het ego houdt ervan om ons op te delen in winnaars en verliezers. De wil om te winnen achtervolgen is een zekere manier om bewust contact met de intentie te vermijden. Waarom? Omdat het uiteindelijk onmogelijk is om altijd te winnen. Ergens is iemand die sneller, jonger, sterker en slimmer is en die meer geluk heeft en uiteindelijk val je terug in je waardeloos en onbeduidend voelen.


Je bent niet het product van je overwinningen. Je kunt de competitie leuk vinden en lol hebben in een wereld waar winnen het belangrijkste is, maar je hoeft er niet te zijn in gedachten. Er zijn geen verliezers in een wereld waar we allemaal dezelfde energiebron delen. Het enige dat je kunt zeggen is dat je op een bepaalde dag op een bepaald niveau hebt gepresteerd in vergelijking met het niveau van anderen op die dag. Maar vandaag is een andere dag met andere deelnemers en nieuwe omstandigheden om rekening mee te houden. Je bent nog steeds de oneindige aanwezigheid in een lichaam die een dag (of een decennium) ouder is. Laat de behoefte om te winnen los door het niet eens te zijn met de gedachte dat het tegenovergestelde van winnen verliezen is.Dat is je ego’s angst. Wanneer je lichaam niet op een winnende manier presteert op deze dag, dan maakt dat simpelweg niet uit als je je niet enkel identificeert met je eigen ego. Wees de observeerder. Bekijk en geniet van alles zonder dat het nodig is een troffee te winnen. Wees content en stem jezelf overeen met de energie van intentie. Ironisch genoeg, hoewel je ze minder snel opmerkt, verschijnen er meer overwinningen in je leven wanneer je er minder naar streeft.


3. Laat de behoefte los om gelijk te hebben


Ego is de bron van een hoop conflicten en tweedracht, omdat het je in een richting duwt waarin andere mensen ongelijk hebben. Als je vijandig bent, ben je losgekoppeld van de kracht van de intentie. De creatieve geest is aardig, liefhebbend en ontvankelijk en vrij van boosheid, wrok en bitterheid. Wanneer je de behoefte loslaat om gelijk te hebben, is alsof je tegen je ego zegt: “Ik ben jouw slaaf niet. Ik wil de aardigheid omarmen en ik verwerp jouw behoefte om gelijk te hebben. Sterker nog, Ik ga deze persoon een kans geven om zich beter te voelen door te zeggen dat ze gelijk heeft en haar te bedanken dat ze mij de richting van de waarheid heeft gewezen.


Als je de behoefte loslaat om gelijk te hebben, dan kunje de verbinding met de kracht van de intentie sterker maken. Houdt wel in gedachten dat het ego een vastberaden tegenstander is. Ik heb mensen hun mogelijk prachtige relaties zien verpesten door vast te blijven houden aan hun behoefte om gelijk te hebben. Ik dring er bij je op aan om je ego-gedreven behoefte om gelijk te hebben los te laten door jezelf midden in een discussie te stoppen en af te vragen: “Wil ik gelijk hebben of gelukkig zijn?” Als je kiest voor de blije, liefhebbende en spiruele stemming, dan is je band met de intentie versterkt. Deze momenten zullen uiteindelijk je nieuwe band met de kracht van de intentie verbreden. De universele geest zal met je beginnen samenwerken in de ontwikkeling van het leven waarvan je voorbestemd bent om het te leven.


 


4. Laat je behoefte los om superieur te zijn


Ware nobelheid draait niet om het beter zijn dan een ander. Het draait om beter zijn dan je hiervoor was. Blijf gericht op je eigen groei met een constant besef dat niemand op deze planeet beter is dan iemand anders. We komen allemaal voort uit dezelfde creërende levenskracht. We hebben allemaal de missie om onze voorbestemde essentie te realiseren. Alles wat we nodig hebben om ons lot te vervullen staat ons ter beschikking. Niets hiervan is mogelijk wanneer je jezelf ziet als superieur aan anderen. Het is een cliché, maar niet minder waar; we zijn allemaal gelijk in Gods ogen. Laat je behoefte om superieur te zijn los door het ontvouwen van Gods plan in iedereen te zien. Beoordeel anderen niet op hun uiterlijk, bezittingen, op wat zij bereikt hebben of andere indicatoren van het ego. Als je gevoelens van superioriteit uitzendt is dat ook wat je terugkrijgt. Dit leidt tot wrok en uiteindelijk tot vijandige gevoelens. Deze gevoelens worden het voertuig dat je verder weg brengt van de intentie. Een les is wonderen benoemt deze behoefte om speciaal en superieur te zijn. Speciaalheid maakt altijd vergelijkingen. Het ontstaat door het zien van een gebrek in de ander en blijft bestaan door het zoeken naar en constant in het oog houden van alle gebreken die het kan vinden.


5. Laat de behoefte los om meer te hebben


Het mantra van het ego is meer. Het is nooit tevreden. Ongeacht hoeveel je bereikt of bezit, je ego zal volhouden dat het niet genoeg is. Je zult je in een constante staat van streven vinden en eliminieert hiermee de mogelijkheid om ooit je doel te bereiken. In werkelijkheid ben je allang gearriveerd en het is aan jou de keuze hoe je dit moment van je leven gebruikt. Ironisch genoeg, als je stopt met meer willen, dan lijkt meer van waar je naar verlangt jouw kant op te komen. Aangezien je losgekoppeld bent van de behoefte eraan, kun je het ook makkelijker doorgeven aan anderen. Je realiseert je namelijk hoe weinig je nodig hebt om tevreden te zijn en in vrede te leven.


De universele geest is tevreden met zichzelf, is constant aan het uitbreiden en nieuw leven aan het scheppen en probeert nooit vast te houden aan zijn eigen creaties voor zijn eigen egoïstische redenen. Het creëert en laat los. Wanneer je je ego’s behoefte aan meer loslaat vereenzelfig je jezelf met die geest. Je creëert, trekt aan en laat gaan, nooit meer vragend dan wat je toekomt. Als iemand die waardeert wat er allemaal verschijnt leer je een krachtige les die Sint Franciscus van Assisi ons heeft geleerd: “…het is in geven dat we ontvangen.” Door toe te staan dat de overvloed naar je toe en door je heen stroomt stel je je gelijk aan jouw bron en stel je zeker dat deze energie blijft stromen.


6. Laat het jezelf identificeren op basis van wat je hebt verwezenlijkt los


Dit kan een moeilijk concept zijn als je denkt dat je bent wat je hebt verwezenlijkt. God schrijft alle muziek, God zingt alle liederen, God bouwt alle gebouwen, God is de bron van al je verwezenlijkingen. Ik kan je ego luid horen protesteren. Niettemin, blijf bij dit idee hangen. Alles ontstaat vanuit de Geest! Jij en de Geest zijn één! Je bent niet dit lichaam en alles wat het heeft bereikt. Jij bent de waarnemer. Merk alles op en wees dankbaar voor alle capaciteiten die je tot nu hebt verzameld. Geef wel alle eer aan de kracht van de intentie, die je bestaansrecht heeft gegeven en waar je een vleesgeworden onderdeel van bent. Hoe minder je de eer hoeft te claimen van wat je hebt bereikt en hoe meer je verbonden blijft met de zeven gezichten van de intentie, hoe meer je de vrijheid hebt om dingen te bereiken en hoe meer dingen op je pad verschijnen. Het is het moment dat je jezelf verbindt aan wat je hebt bereikt en gelooft dat jij alleen deze dingen hebt verwezenlijkt, dat je de vrede en dankbaarheid van jouw Bron verlaat.


7. Laat je reputatie los


Je reputatie zit niet in jou. Het bevindt zich in de gedachten van anderen. Om deze reden heb je er geen controle over. Als je met dertig mensen praat heb je dertig reputaties. Je verbinden met de intentie betekent luisteren naar je hart en jezelf sturen op basis van wat je innerlijke stem zegt dat je doel hier is. Als je overbezorgd bent met wat andere mensen van je vinden, dan heb je jezelf losgekoppeld van de intentie en sta je anderen toe de richting van je leven te bepalen. Dit is je ego aan het werk. Het is een illusie die tussen jou en de kracht van de intentie staat. Er is niets dat je kunt doen zolang je je niet losmaakt van de krachtbron en de overtuiging dat het jouw doel is om anderen te bewijzen hoe meesterlijk en superieur jij bent en je al je energie verbruikt in een poging een gigantische reputatie op te bouwen onder de andere ego’s. Doe wat je doet omdat je innerlijke stem, altijd verbonden met en dankbaar voor de Geest, je dat zegt. Blijf bij je doel, koppel jezelf los vanb de uitkomst en neem verantwoordelijkheid voor datgene dat in je zit: je karakter. Laat de discussie over je reputatie over aan anderen, het heeft niets met jou te maken.  Of zoals een boektitel zegt: Wat jij van mij vindt is mijn zaak niet! (What you think of me is none of my business door Terry Cole-Whittaker).


Over  Wayne W. Dyer


Schrijver, coach en psychotherapeut Dr. Wayne W. Dyer is een van de meest succesvolle zelfhulpauteurs ter wereld. Hij was te gast bij verschillende talkshows, onder andere bij Oprah. Ook in Nederland is hij geliefd om zijn vele boeken, waaronder “Niet morgen, maar nu” dat al ruim dertig jaar herdrukt wordt.

    57 

Niet gek, maar indigo


http://www.nieuwetijdskind.com/indigo-kinderen-niet-gek-maar-indigo/


Sommige kinderen, enkele honderdduizenden  wellicht, vertonen opvallend probleemgedrag. Is het autisme, hebben ze ADHD, zijn ze misschien depressief?

Een groeiende groep ouders gelooft van niet. Zij denken dat hun kind een indigo- of sterrenkind is. Dat vergt een aangepaste opvoeding. Maar hun omgeving toont weinig begrip. ‘Ben ik een slechte moeder? Nee toch?’


Het gebeurde op de gang. Karin Looijs weet het nog precies: jassen, tassen, roepende ouders. ‘Kom Reinout.’ ‘Hier Nathalie!’ Kinderen renden, duwden en botsten tegen haar benen. En hier dus, niet in de lerarenruimte, en ook niet in een leeg lokaal, maar hier, in al dat lawaai, op de gang, sprak de leidster haar aan. Ze pakte Karin bij de arm en zei: ‘Uw kind is niet normaal.’


Daarna vertelde ze pas wat er gebeurd was. Een ander kindje had een ongeluk gehad. Hij had z’n arm gebroken; iets met een glijbaan. ‘Zitten nu’, had de crècheleidster geroepen, ‘zitten allemaal.’ De kinderen gingen zitten. Allemaal. Behalve Karins zoon Joshua.


Joshua was op een stoel gaan staan, met z’n handen tegen de muur en zijn gezicht naar het raam. ‘Niet doen’, had de leidster nog geroepen. Maar Joshua bleef maar doorgaan. Hij begon te springen, drumde op tafels en schreeuwde. Terwijl de andere kinderen zaten en keken.


‘Weet u wat u moet doen’, zei de leidster nu tegen Karin, ‘u moet uw kind eens laten nakijken.’ Karin weigerde en haalde Joshua meteen van de peuterspeelzaal.


Een half jaar ging het goed.


Op de kleuterschool begon het weer van voor af aan. Zei de juf dat Joshua moest zitten, wilde Joshua niet zitten. Zei de juf dat hij moest plakken of knippen, wilde hij niet plakken of knippen. En zei de juf dat hij vrolijke dierfiguurtjes uit een stukje karton moest prikken, wilde hij geen vrolijke dierfiguurtjes uit een stukje karton prikken.


Ook deze juf vertelde Karin dat haar kind niet normaal was. Karin vond dat dat dan niet aan Joshua, maar aan de norm lag. Toch liet ze Joshua’s IQ testen, en ja hoor: bleek dat-ie hoogbegaafd was. Karin geloofde het meteen. Als peuter wist Joshua al van elke auto welk merk en type het was. En van elk land kende hij de vlag.


Maar die hoogbegaafdheid was niet het enige. Want de problemen bleven. Thuis schopte Joshua Karin tegen haar schenen. Vervelend, maar ze wist: dit doet-ie uit frustratie.


De school had inmiddels een dossier opgesteld. Joshua keek mensen niet altijd aan en draaide soms rondjes om z’n eigen as. Dus nu stond er in dat dossier dat hij het syndroom van Asperger had. Maar als haar zoon autistisch was, dan had die man van de IQ-test dat toch wel gezegd? ‘Dit dossier klopt niet’, zei Karin. Maar Joshua moest van school af.


Dat was geen leuke tijd. Karin raakte vrienden kwijt. Eén vriendin belde haar elke dag om te vertellen dat ze zo met Joshua in haar maag zat. Soms gaf ze opvoedadvies. Totdat Karin de vriendschap verbrak. Daarna werd Karin ziek. En moe. Over een toiletbezoek kon ze soms wel een half uur doen.


Nee, dat was geen leuke tijd. Maar het was wel een omslagpunt. Al kwam de echte doorbraak twee jaar later pas.


Joshua zat inmiddels op een Vrije School, en op een dag draaide hij weer rondjes om zijn eigen as. ‘Weet je wat dit is’, zei een andere moeder, ‘hij pikt trillingen uit de kosmos op.’


Karin ging googlen en vond wat ze zocht. Sites over kinderen als Joshua. Druk, slim, eigenwijs, soms vervelend, maar vooral: verkeerd begrepen.


Nu wist Karin zeker: mijn zoon ís niet gek, hij is een indigokind.

Op onze planeet lopen honderdduizenden  kinderen als Joshua.

Sommigen zijn hyperactief, anderen verlegen.

Een deel is extreem intelligent, een ander deel dyslectisch.

Het ene moment zijn ze gevoelig of bang, dan weer brutaal en zelfverzekerd.

Vaak brengt hun gedrag ze op school in de problemen.

En soms vermoeden doktoren dat ze autistisch zijn of ADHD hebben.


Ze worden indigokinderen, sterrenkinderen of regenboogkinderen genoemd.

En daarbij soms ‘nieuwetijds’, ‘hoogsensitief’ en ‘paranormaal begaafd’.


Over deze kinderen bestaan tientallen Nederlandse hyves, fora en websites.

Daarnaast is er een aantal boeken over het onderwerp geschreven.

Standaardwerk is The Indigo Children (vertaald als De Indigo-kinderen: Een nieuwe generatie dient zich aan, uitgeverij Petiet, 2000) van het Amerikaanse medium Lee Carroll. Volgens hem zijn indigo- en sterrenkinderen te herkennen aan hun aura, waarin de kleur indigo (blauwpaars) zou overheersen.

Als kenmerken noemt hij: (hoog)gevoeligheid, afzetten tegen autoriteit, nieuwsgierigheid, (bovenmatige) intelligentie en eigenwijsheid. Ze zijn op aarde met een missie om een nieuw tijdperk in te luiden, een tijdperk vrij van oorlog en vervuiling.


Hoe je deze kinderen opvoedt, wordt bediscussieerd op internetfora en enkele hyves. In totaal tellen deze hyves ruim vijftienduizend actieve leden. Hoewel ze heel verschillend zijn, hebben de sterrenkinderen een ding met elkaar gemeen: ze hebben allemaal ouders die zeker weten dat ze niet ziek, maar heel speciaal zijn.


Barbara’s dochter had hulp nodig. Haar Sofie moest eerst naar Bureau Jeugdzorg, en daarna naar een psycholoog. Ze was namelijk ernstig depressief. Tenminste, dat vond de school. Maar Barbara wist dat er iets anders aan de hand was. Sofie is een sterrenkind, en bovendien hoogsensitief. Daarom ging het niet goed in haar Groningse havobrugklas; gewoon, omdat Sofie anders was.


Tijdens pauzes renden de meisjes in Sofies klas altijd meteen naar het toilet.

Voor de spiegels lakten ze hun nagels en kamden ze hun haar.

Sofie bleef dan alleen achter in het lokaal. Daar las ze de Wicca-boeken van Cate Tiernan, over een tienermeisje dat over magische krachten beschikt omdat ze eigenlijk een bloedheks is.


Zagen de anderen Sofie zo zitten, fluisterden ze dingen en duwden ze tegen haar tas. Halverwege het semester verfde Sofie d’r haar zwart.


Ze vindt privacy belangrijk, maar uit bezorgdheid las Barbara toen toch de krabbels op Sofies Hyvespagina: ‘hoesow ben jij zo anders dan?’, ‘Ben je nou emo of gothic?’, ‘Lekker stoer doen hè, maar eggt?!!’


Opeens begreep Barbara: mijn dochter wordt gepest.


Meisjes scholden haar uit, trokken aan haar kleren en haren.

Maar Sofie wilde er niet over praten.


Thuis zat ze met donkere kringen onder haar ogen aan tafel.

En nog vaker zat ze alleen op haar kamer, waar ze nummers van metalband Black Veil Brides draaide:


Alone at last, we can sit and fight. I’ve lost all faith in this blurring light. With knives and pens we made our plight.


De school belde in februari. Een mentor vermoedde dat Sofie zichzelf met een mesje bekrast had. Maar Barbara werd woedend toen ze hoorde dat Bureau Jeugdzorg zou worden ingeschakeld.


Barbara gelooft niet in het reguliere circuit.

Heel zweverig is ze niet, maar toen ze zelf niet lekker in haar vel zat, had ze meer aan reiki dan aan therapie. Psychologen praatten haar alleen maar nog dieper de put in.


En dus schreef Barbara de school een brief: ‘Mijn dochter is een sterrenkind en bovendien hoogsensitief.’ In dezelfde envelop stopte ze een lijst kenmerken van hoogsensitiviteit. Kenmerken waaraan Sofie al haar hele leven voldeed.


* Emoties worden intenser ervaren: als baby huilde Sofie.

Altijd.


* Voelen stemmingen goed aan: toen ze 4 was, zei Sofie al tegen opa: ‘Jij bent een ongelukkige man.’


* Gevoelig voor prikkels van buitenaf: zat Sofie op de basisschool naast een ongelukkig jongetje, kwam ze thuis met hoofdpijn.


* Hebben een rijk innerlijk leven: halverwege groep 8 had Sofie de hele fantasyreeks Stam van de Holenbeer gelezen.


* Zijn bovengemiddeld geroerd door natuur, kunst en muziek: Sofie is creatief, houdt van dans en filosofie.


* Hebben moeite met planning en structuur: Sofie is geen lineaire denker, voor wiskunde stond ze heel lang een 4.


Ook legde Barbara uit dat Sofie niet depressief is, maar hooguit extra begeleiding nodig heeft. De school luisterde niet. Ze vonden sterrenkinderen een trend en hoogsensitiviteit een excuus. Sofies cijfers werden lager, de kringen onder haar ogen donkerder en groter. Ja, Barbara zag dat haar dochter niet gelukkig was. Dus liet ze haar uiteindelijk toch stoppen met de havo.


Want dat Sofie gelukkig is, dat is het allerbelangrijkst. Daarom houdt Barbara in haar opvoeding rekening met haar dochters hoogsensitiviteit. Ze legt bijvoorbeeld uit dat sommige mensen met hun hoofd werken, in plaats van met hun hart. Kijken ze samen naar ziekenhuisserie House M.D., zegt Barbara dus tegen Sofie: ‘Kijk, die man leeft helemaal in z’n hoofd, net als je mentor.’ Dan lachen ze allebei.


Ook neemt Barbara haar dochter mee de natuur in. Elke maand gaan ze naar de camping. Ook als het regent, juist als het regent.


Maar boven alles zorgt Barbara ervoor dat Sofie altijd zichzelf kan zijn. Al betekent dat soms dat ze andermans grenzen overschrijdt.


Laatst waren ze bij opa, Barbara’s vader. ‘Uw nieuwe auto heeft een lelijke kleur’, zei Sofie. En dat bleef ze maar herhalen. Totdat opa zijn hand hief; hij had haar bijna geslagen. Toen rende Sofie naar de slaapkamer.


‘Je had moeten ingrijpen,’ zei opa later tegen Barbara. ‘Nee’, antwoordde die, ‘dat doe ik niet. Sterrenkinderen zoeken nou eenmaal grenzen op, dus ook Sofie.’


Want als er een ding is dat Barbara heeft geleerd: Sofies gave is het probleem van de omgeving. Niet dat van Sofie. En al helemaal niet het hare.


‘Je hebt wel gelijk, je zal het alleen niet krijgen.’ Dat zegt Karin tegen haar indigozoon Joshua wanneer mensen hem hebben gekwetst. Indigo’s kunnen slecht tegen onrecht, dus wanneer Joshua volwassenen iets fout ziet doen, zegt hij daar wat van. Komen de ouders van een vriendje laat thuis, zegt Joshua: ‘Jullie moeten je kinderen niet zo lang alleen laten.’ En laat de buurman zijn lampen de hele dag branden, belt Joshua bij hem aan: ‘Elektronica mag je niet nodeloos aan laten staan.’ Ga toch weg, zegt zo’n buurman dan. En dan wordt Joshua boos, soms dagenlang. Maar dat haar zoon een indigo is, vertelt Karin de buren niet. Het heeft geen zin, ze begrijpen het toch niet.


Tuurlijk, ook Barbara voelt zich weleens onbegrepen. Maar dat ze een sterrenkind heeft, vindt ze ook een zegen. De band met haar dochter is bijzonder. Want omdat Sofie weinig vrienden heeft, doen ze veel samen. Samen naar het bos, samen naar de stad, samen naar het theater. En op fantasybeurzen met z’n tweeën langs de kraampjes: kattenoortjes bekijken en zwarte petticoats kopen.


Nee, Sofie’s gave is geen last, maar een uitdaging. Al gaat Barbara die uitdaging soms met tegenzin aan. Want Sofie zit inmiddels op het vmbo, en dat is, weet Barbara, ver onder haar niveau. Als het aan haar lag ging haar dochter weer naar de havo. Maar ja, leg dat maar eens uit aan de school.


Barbara weet wel wat de mensen denken. ‘Die moeder heeft haar dochter te veel gepusht’, ‘Ze vindt alles maar goed.’ Ach ja de omgeving.


Ze moesten eens weten....


Karin heeft een stichting opgericht: Hand in Hand voor Indigokinderen. Joshua ontwierp het logo. Ze wil informatie verspreiden, andere moeders helpen en begrip kweken. En ouders behoeden voor corrupte mediums, want die vragen soms wel 50 euro voor het uitdrijven van boze geesten.


Elke week krijgt Karin mailtjes. Die beginnen met ‘Help!’ en vervolgen met steeds dezelfde verhalen en vragen: ‘Mijn kind wil niet meer naar school’; ‘Ze willen ’m aan de Ritalin’; ‘We kunnen nergens naartoe’; ‘Ben ik een slechte moeder? Nee toch?!’


Karin adviseert die moeders zelf te denken, zelf te lezen, en zich geen aandoeningen te laten aanpraten door de omgeving. Soms geeft ze ook praktische tips. Bijvoorbeeld: hoe je het verschil ziet tussen een indigokind en een autist. Autisten hebben tics. Soms drummen ze op tafel: tik tik tik. Indigo’s drummen ook. Maar anders. Geen ‘tik tik tik’, maar ‘tik, tak, baf!’


Dankzij de stichting heeft Karin eindelijk een doel in haar leven. Vóór de stichting had ze niet eens door dat ze geen doel had, maar nu weet ze waarom ze hier is. Dankzij Joshua. Sinds ze hem heeft, ontwikkelde ze een hele nieuwe kijk op het leven.


En op het verleden.


Als kind leek ze op Joshua. Zelfde ogen, zelfde rode haar. En net zo eigenzinnig, ze had áltijd een eigen mening. Zeiden de kinderen bij haar in de klas: ‘Dat is zwart’, riep zij dat het wit was. Daarmee werd ze gepest, ja. Al kwam dat natuurlijk ook door dat rode haar.


Eén meisje sloeg haar iedere dag in elkaar. Maar Karin liet het rustig over zich heenkomen, dacht: laat ze maar. Ze wist dat ze anders was.


Ze stond erboven.


Nu pas begrijpt ze wat ze eigenlijk altijd al wist: zelf is ze ook een indigokind.


Hanna Bervoets


Bron: De Volkskrant



Dolores Cannon...


is een legende op het gebied van Hypnose en paranormaal onderzoek, en reisde de hele wereld rond om haar boeken, workshops en lezingen over te brengen . Dolores betrad gebieden in de hypnotherapie, waar andere hypnotherapeuten nooit komen . Uiteindelijk was ze in haar tijd, de énige UFO- regressietherapeut die succes had . Ruim 25 jaar deed Dolores ervaring op in dit vakgebied waar ze samen werkte met lichtwezens uit de andere hogere dimensies . Tijdens het behandelen van haar patiënten gaven deze lichtwezens haar antwoord op al haar vragen . Hierdoor heeft Dolores informatie verkregen over werkelijk alles wat er plaatsvindt in onze huidige werkelijkheid, en waar we naartoe mogen gaan . Bewustmakende informatie om van te smullen .


Dolores: Het lijkt raar voor me om terug te kijken over mijn werk in regressie-hypnose-therapie en te zien, hoe, niet alleen ikzelf, maar het gehele veld zich ontwikkeld heeft en veranderd is. Toen ik in 1968 in het veld van reïncarnatie werd gegooid (zachtjes, hoor) was het nieuw en uitdagend. Ik had een deur geopend in mijn geest die nooit meer gesloten zou worden. Er waren geen boeken die als gids konden dienen voor een therapeut. Dus heb ik mijn eigen regels moeten schrijven en mijn eigen techniek moeten ontwikkelen vanaf het begin.

Ik weet nu dat het beter was zo. Het is me niet gebeurd dat er iemand vertelde dat er slechts één correcte methode (de hunne) was om hypnose te doen. Er was niemand die me vertelde dat je niet kon experimenteren, dat het alleen maar gedaan kon worden op de manier, zoals het al jaren werd gedaan. Ik weet nu dat ze slechts leerden wat hun geleerd was door iemand die het weer geleerd had van iemand anders etc. Ze trokken die methode die getoond werd niet in twijfel, maar hun was ook niet verteld dat ze de regels konden veranderen en hun eigen manier konden ontwikkelen, hun eigen pad konden volgen. Voornamelijk omdat er geen instructies waren voelde ik dat ik iets nieuws en opwindends begon. Ik ontdekte tijdreizen, gaande naar het verleden kon de geschiedenis herleefd worden, zoals het gebeurde. Omdat ik niet wist wat kon en niet gedaan kon worden, koos ik ervoor de mogelijkheden van de geest uit te dagen en uit te vinden wat mogelijk was door hypnose.


       De Quantum Healing Techniek is een methode die ik over vele jaren ontwikkeld heb en heeft meestal directe resultaten. Ik breng de cliënt in een diepe staat van hypnose en we onderzoeken vorige levens samen. Ik vraag dan aan het onderbewuste van de cliënt tegen me te praten en dit is waar de heling begint. De “bron van al het weten” of het “hogere Zelf ” is gewend instant healing en afsluiting te faciliteren. Het kan het lichaam scannen, kijkend naar iets dat heling nodig heeft en zal dan het lichaam direct genezen. Het kan ook de cliënt advies geven zijn/haar problemen op te lossen, omdat dit deel de antwoorden heeft op alles en alles weet van de persoon.


       Ik heb duizenden mensen teruggebracht en de meesten hebben directe heling ondervonden. Ik heb veel gevallen gehad waarbij kanker werd geheeld, waar tumoren zijn opgelost. Hart problemen direct gecorrigeerd: kleppen gemaakt, aders opgeschoond etc.


       Diabetici hoeven niet langer insuline te spuiten. In vele gevallen zijn rug, knie en heupoperaties voorkomen en de cliënten kunnen vrij van pijn lopen na de sessie. Als we de persoon kunnen krijgen voor ze de operatie hebben, dan blijkt de operatie niet meer nodig. We hebben gevonden dat elke vorm van ziekte is gecreëerd door de persoon zelf en tijdens de sessie vinden we de reden waarom ze dit gedaan hebben. Wanneer dit ontdekt wordt verdwijnt de ziekte. Dit kan alleen maar gedaan worden door de diepste vorm van trance.


      Dolores heeft het in één van haar werken over de drie golven van vrijwilligers

en de nieuwe aarde. Door haar werk met hypnose heeft de 71-jarige Dolores drie verschillende groepen vrijwilligers onderscheiden die naar de aarde zijn gekomen om te helpen.




Gedurende haar 40 jarige carrière, begon Dolores Cannon  steeds weerkerende, bijna identieke eigenschappen  te herkennen, vooral bij de cliënten waarbij ze regressies deed. Tijdens die sessies,werd haar duidelijk, dat bepaalde individuen zich als vrijwilliger hadden aangeboden om  uitgerekend in deze tijd naar de aarde te komen, met als énige intentie de mensheid bij te staan tijdens de huidige periode van transitie .   


In 1945 hebben de atoombommen in Hiroshima en Nagasaki de aandacht getrokken van de gehele  'gallactische' samenleving, en het werd steeds duidelijker dat de aarde afstevende op een gigantische ramp .

Vermits rechtstreeks fysieke interventie om ons te helpen bij het doorspartelen van onze globale uitdagingen, geen resultaat zouden teweegbrengen in het nemen van de eigen verantwoordelijkheden  van de 'mensheid' , werd besloten voor een andere  ingenieuse aanpak te kiezen, door middel  vrijwillige helpers . Van buitenaf konden zij niet tussenkomen ( vrijheid respecterend van de mens ) dus werd besloten te proberen een zekere invloed uit te oefenen, van binnenuit.  Er werd een oproep gedaan naar vrijwilligers, om op aarde te incarneren en met hun eigen energie, kennis en talenten  te gaan helpen . " De aarde is in nood ! wie is vrijwilliger ?" Deze vrijwilligers zijn herkend, en door Dolores  gecategoriseerd  in drie golven . De eerste golf vrijwiligers had  de grootste uitdaging van de drie , vermits zij de wegbereiders waren voor deze die zouden volgen .


Velen onder degene die behoren tot de eerste golf, voelen zich niet prettig in een lichaam, verkiezen een leven in eenzaamheid en vinden het essentieel in de buurt van de natuur te vertoeven .

De vijwilligers van de tweede golf ageren alsof  ze antennes  van energie zijn, hun taak hier op aarde bestaat er hoofdzakelijk in te "bestaan op onze planeet", zonder dat ze daar een ander doel of missie bij hebben genomen . De derde golf vrijwilligers,  de vele kinderen met uitzonderlijke talenten, gaven en herinneringen, zijn letterlijk een geschenk aan de wereld . Zij beschikken over een kennis en een wijsheid die zal helpen bij de transitie van de mensheid, en het doorkomen van de obstakels die op hun weg liggen . Vele van déze vrijwilligers komen rechtstreeks van de 'Bron'  en hebben nooit voordien in een fysiek lichaam van welke aard dan ook vertoefd .  Andere vrijwilligers van de derde golf, zijn ruimte-wezens uit buitenaardse beschavingen op andere planeten, of komen van een andere dimensie . Door hun collectieve geheugenverlies, dat zemet z'n allen ervaren als ze de aardse dimensie binnenkomen, herinneren zij zich noch hun bedoelingen noch hun oorsprong . Met andere woorden : deze prachtige zielen beleven  een extreem moeilijke tijd, om zich aan te passen in onze chaotische wereld .  Deze zielen hebben een vitale rol te spelen, vermits zij ons allemaal komen helpen om een nieuwe wereld te creëren .


Meer informatie i.v.m. Dolores Cannon : klik hier


Meer boeken van Dolores Cannon op

latest-books


Meer informatie betreffende deze 3 golven op :

three+waves+of+volunteers


Originele tekst in het engels op :   

http://www.dolorescannon.com/book/the-three-waves-of-the-volunteers-and-the-new-earth


   59   



Parabel van het magische snoepje, dat Relatine heet


Jongetje : Mama, bij ons op school zijn er kinderen, die iedere dag een magisch snoepje moeten doorslikken.


Moeder : Ik weet het lieve schat . Magisch ... maar dan wel zwarte magie .


Jongetje : Ah bon ... is dat dan de reden waarom ik er géén krijg ?


Moeder :  Luister ,jongen ... We weten allemaal, dat onze wereld momenteel vierkant draait . Dat is al een tijdje zo . Stel nu - dit is een veronderstelling en niks meer - maar stel nu dat onze wereld geheeld zou kunnen worden door 'muziek' . Een fantastisch idee . Maar niemand is daarvan al op de hoogte . Muziek dus . En wonder boven wonder, er worden toch wel duizenden kinderen geboren, die al vanaf jonge leeftijd piano-, viool-, gitaar- ... virtuosen blijken te zijn . Hier en daar is er zelfs eentje, dat precies op het juiste moment op een triangel slaat .

De bezorgde ouders van deze speelgrage kinderen, zijn misschien wel heel erg trots op hun kleine genieën, toch willen ze allemaal zonder uitzondering dat hun kind een diploma haalt, en carrière maakt, en zich geaccepteerd weet door deze , vierkant draaiende wereld . Maar de kinderen vinden zoiets helemaal niet belangrijk, en ze blijven maar musiceren, en sturen harmonie na harmonie de wereld in ... maar, en dat moet worden gezegd, ze kunnen niet goed stilzitten met al die kriebels in hun lijf, en worden dus een storende factor in het klaslokaal . Het interesseert hen uiteraard ook geen knijt wat wiskunde waard is, of de geschiedenis over het verleden, of aardrijkskunde, dat het nooit eens over hun éigen planeet heeft .   

In samenspraak met de leerkrachten, die allang vergeten zijn, dat muziek de zeden verzacht, komen de ouders tot een besluit, dat niet alleen hun kinderen, maar ook de rest van de wereld treft . Ze zullen hun kinderen , de armen op de rug binden tot die nutteloze bevlieging , over is gewaaid . Kinderen die in een ultieme poging om de wereld te redden, zullen beginnen zingen, zullen uiteindelijk een paar vingers worden afgehakt .

En zo gebeurt het ... in de veronderstelling dat onze wereld vierkant draait , natuurlijk... Maar dat is natuurlijk alleen maar een veronderstelling .


Jongetje : Mama, wil  dat dan zeggen, dat die kinderen dan een paar vingers kwijtraken ?


Moeder : Nee lieve schat , ze raken het héle kind ... kwijt ...





60




Neale Donald Walsh 

Een Ongewoon Gesprek Met God

 













































































































61 .  Het Kleine zieltje en God  -  Neale Donald Walsh


Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: “Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen.”

God lachte breed. “Dat is waar!”, zei God. “Jij bent ook het licht.”

“Wow,” zei de Kleine Ziel, “Dit is toch echt gaaf. Maar weten wie ik ben is één ding, maar ik wil erváren wat het is om het licht te zijn!”

“Maar je bent het licht al,” herhaalde God weer lachend.

“Ja, maar ik wil voelen wat het is!” zei de Kleine Ziel.

”Aangezien je jezelf niet kunt zien als het licht als je in het licht bent, zullen we je met duisternis omringen,” zei God.

“Wat is duisternis?” vraagt de Kleine Ziel.

God antwoordde: “Dat is wat je niet bent.”

“Zal ik bang zijn in het donker?” vroeg de Kleine Ziel.

“Alleen als je ervoor kiest om bang te zijn,” antwoordde God. “Er is echt niets om bang voor te zijn, tenzij jij ervoor kiest om dat te zijn. Want weet je, we verzinnen het allemaal, we doen alsof.”

“Oh,'” zei de Kleine Ziel, en voelde zich al beter.

Toen legde God uit dat, om iets te kunnen ervaren, het tegenovergestelde aanwezig moet zijn.

“Het is een groot cadeau,” zei God, “want zonder het tegenovergestelde kun je niets ervaren. Je kunt geen warm ervaren zonder koud, geen boven zonder beneden, geen snel zonder langzaam. Je kunt geen links zonder rechts ervaren, geen hier zonder daar, en geen nu zonder toen.

Dus,” concludeerde God,”wanneer je omgeven bent door duisternis, bal je vuist niet, verhef niet je stem en vervloek de duisternis niet. Wees liever een licht in de duisternis en word er niet boos over. Dan weet je wie je echt bent en iedereen zal het weten. Laat je licht zo schijnen dat iedereen weet hoe speciaal je bent!”

“Bedoel je dat het goed is anderen te laten zien hoe speciaal ik ben?” vroeg de Kleine Ziel.

“Natuurlijk!” God grinnikte. “Het is heel goed! Maar onthoud: ‘speciaal’ betekent niet ‘beter’. Iedereen is speciaal, ieder op zijn of haar eigen manier! Alleen zijn velen dat vergeten. Zij zullen dan ook zien dat het goed is voor ze om speciaal te zijn wanneer jij ziet dat het goed voor jou is om speciaal te zijn.”

“Wow,” zei de Kleine Ziel, lachend van vreugde. “Ik kan zo speciaal zijn als ik wil!”

“Ja, en je kunt nu beginnen,” zei God, die mee lachte samen met de Kleine Ziel. “Welk deel van speciaal wil je zijn?”

“Welk deel van speciaal?” herhaalde de Kleine Ziel, “Ik begrijp het niet”

“Wel,” legde God uit, “Speciaal zijn heeft heel veel kanten. Het is speciaal om aardig te zijn, of zachtmoedig, of creatief of om geduldig te zijn. Kun je nog meer bedenken waarin je speciaal kunt zijn?”

De Kleine Ziel zat een moment stil. “Ik kan een heleboel manieren bedenken om speciaal te zijn!” riep de Kleine Ziel toen uit. “Het is speciaal om hulpvaardig te zijn, om te delen, om vriendelijk en zorgzaam te zijn voor anderen!”

“Ja!” bevestigde God, “en je kunt al deze dingen zijn, of elk ander deel van speciaal dat je wilt zijn, op elk moment. Dat is wat het betekent om het licht te zijn.”

“Ik weet wat ik wil zijn, ik weet wat ik wil ervaren!” zei de Kleine Ziel met groot

enthousiasme. “Ik wil dat deel van speciaal zijn dat Vergevingsgezind zijn heet.” “Het is toch speciaal om vergevingsgezind te zijn?”

“O, jazeker,” verzekerde God de Kleine Ziel. “Dat is heel speciaal.’

“Oké,” zei de Kleine Ziel, “Dat is wat ik wil zijn. Ik wil vergevingsgezind zijn. Ik wil mijzelf ervaren als vergevingsgezind.”

“Goed,”zei God, “Maar er is één ding dat je moet weten.”De Kleine Ziel werd nu een beetje ongeduldig. Het lijkt wel of er elke keer weer een complicatie is.

“Wat is het?” zucht de Kleine Ziel.

“Er is niemand om te vergeven.”

“Niemand?” De Kleine Ziel kon nauwelijks geloven wat er gezegd werd.

“Niemand!” herhaalde God. “Alles wat ik heb gecreëerd, is perfect. Er is geen enkele ziel van alle creaties die minder perfect is dan jou. Kijk maar om je heen.”

Toen realiseerde de Kleine Ziel zich dat zich een grote menigte had verzameld.

Zielen kwamen van Heinde en Ver, van overal uit het koninkrijk. Want het was als een lopend vuurtje rond gegaan dat de Kleine Ziel een ongewoon gesprek met God had en iedereen wilde horen wat er gezegd werd. Rondkijkend naar de ontelbare andere Zielen die hier bijeen waren, moest de Kleine Ziel toegeven: niemand leek minder prachtig, minder magnifiek of minder perfect dan de Kleine Ziel zelf. Dat was het wonder van de Zielen die om hem heen waren, en zó helder was hun licht.

“Wie is er dan te vergeven?” vroeg God.

“Jonge, dit is helemaal niet grappig!” gromde de Kleine Ziel. “Ik wil mijzelf ervaren als vergevingsgezind. Ik wil weten hoe dat deel van speciaal voelt.”

Toen stapte een vriendelijke ziel naar voren uit de menigte. “Maak je geen zorgen, Kleine ziel,” zei de Vriendelijke Ziel, “Ik zal je helpen.”

“Wil je dat?” De Kleine Ziel klaarde op. “Maar wat kan je dan doen?”

“Wel, ik kan je iemand geven om te vergeven!”

“Kan je dat?”

“Ja” zei de Vriendelijke Ziel. “Ik kan in je volgende aardse leven komen en iets doen wat jij kan vergeven.

“Maar waarom? Waarom wil je dat doen?” vroeg de Kleine Ziel. “Jij, die van zo’n ongelooflijke perfectie bent! Jij die trilt van zo’n snelheid dat het zo’n helder licht creëert dat ik het niet kan evenaren! Wat kan je reden zijn dat jij je vibraties wil verlagen zodat jouw licht donker wordt? Wat kan de reden zijn voor iemand die zo licht is om in mijn leven te komen en jezelf zo zwaar te maken zodat je dit slechte kan doen?”

“Simpel,” zei de Vriendelijke Ziel. “Ik zal het doen omdat ik van je hou.”

De Kleine Ziel leek verrast door het antwoord.

“Wees niet zo verbaasd,” zei de Vriendelijke Ziel, “Je hebt hetzelfde gedaan voor mij.

Herinner je het je niet meer? O, we hebben gedanst samen, jij en ik vele keren.

Je herinnert je het alleen niet meer. We zijn allebei alles geweest. We zijn het hoge en het lage geweest, het linker en het rechter. We zijn het hier en het daar geweest, het nu en het toen. We zijn het manlijke en het vrouwelijke geweest, het goede en het slechte We zijn beide het slachtoffer en de dader geweest. Zo zijn we samen gekomen, jij en ik vele malen eerder; steeds de ander de exacte en perfecte gelegenheid te geven om te  uiten en te ervaren wie we werkelijk zijn. En daarom,” legde de Vriendelijke Ziel verder uit, “Kom ik in je volgende leven en zal ‘de slechte’ zijn dit keer. Ik zal iets heel slechts doen, en dan kan jij jezelf ervaren als degene die vergeeft.”

“Maar wat wil je dan doen?”vroeg de Kleine Ziel een beetje nerveus, wat wil er zo erg zijn?”

“Oh,” antwoordde de Vriendelijke Ziel met een glimlach, “We bedenken wel iets.” Daarna leek de Vriendelijke ziel serieus te worden, en zei met rustige stem, “Je hebt over één ding gelijk, weet je.”

“Wat is dat?” wilde de Kleine Ziel weten.

“Ik zal mijn vibraties moeten verlagen, heel zwaar worden en deze niet zulke leuke dingen doen. Ik zal me anders moeten voordoen dan ik in werkelijkheid ben. En daarom wil ik je als dank om een gunst vragen.”

“Oh, wat je wilt, wat je wilt!” riep de Kleine Ziel, en begon te dansen en zingen, “Ik zal vergevingsgezind zijn!”

Toen zag de Kleine Ziel dat de Vriendelijke Ziel erg stil bleef. “Wat is er?” vroeg de Kleine Ziel. “Wat kan ik voor jou doen? Je bent zo’n Engel dat je dit voor me wilt doen!”.

“Natuurlijk is de Vriendelijke Ziel een Engel!” onderbrak God. “Iedereen is een Engel!

Herinner altijd; Ik stuur je niets dan Engelen.”

“Wat kan ik voor je doen” vroeg de Kleine Ziel weer.

“Op het moment dat ik je kwaad doe,” antwoordde de Vriendelijke Ziel. “Op het moment dat ik jou het ergste aandoe dat je je kunt voorstellen – op dat precieze moment… ”

“Ja?” onderbrak de Kleine Ziel, “Ja….?”

De Vriendelijke Ziel werd nog stiller: “Herinner me als wie ik werkelijk ben.”

“O, dat doe ik!, dat beloof ik! Ik zal je altijd herinneren zoals ik je hier en nu zie!”

“Goed'” zei de Vriendelijke Ziel, “Want weet je, Ik zal zo hard bezig zijn met doen alsof, dat ik mijzelf zal vergeten. En als jij me niet herinnert zoals ik echt ben, kan ik het me misschien voor heel lang niet herinneren. En als ik vergeet wie ik ben, kan jij ook vergeten wie jij bent, en zullen wij beiden verloren zijn. Dan hebben we een andere ziel nodig om langs te komen en ons te helpen herinneren wie we zijn.”

“Nee, dat zullen we niet!” beloofde de Kleine Ziel weer. “Ik zal je herinneren! En ik wil je bedanken dat je me dit cadeau wilt geven – De kans om mezelf te ervaren wie ik ben.”

Aldus was de afspraak gemaakt.

En de Kleine Ziel ging verder in een nieuw aards leven. Vol verwachting om het licht te zijn, wat heel speciaal was en vol verwachting om dat deel van speciaal te zijn dat vergevingsgezindheid heet.

En de Kleine Ziel wachtte gespannen om de ervaring te hebben als vergevingsgezindheid en dankbaarheid aan welke Ziel dan ook die dit mogelijk maakt. En op elk moment in het nieuwe aardse leven wanneer er een nieuwe Ziel ten tonele verschijnt, ongeacht of deze nieuw ziel vreugde brengt of droefenis – speciaal als ze droefenis brengen – dacht de Kleine Ziel aan wat God had gezegd: “Herinner je ALTIJD, Ik stuur je alleen Engelen”.


Naar het boek “The little soul and the sun.

Neale D Walsch.

 


































































































63 - Laura Marie - Harmonic Universe Academie

Nederlandse Nieuwsbrieven




















































































































































































































































































































































Inhoudsopgave van de nederlandstalige pagina van indigoplatform.com                  NEDERLANDS 2

                                       



20     Matias de Stefano : complete herinnering door indigo kind : Matias de Stefano

                            - over INDIGOs


21    Ik kom van de Zon - fragmenten uit het boek van Flavio Cabobianco ( 13 jaar )


22    Nieuwetijdskinderen en ADHD / NLD / PDD Nos


23   5 SONGS  - getekend : Jacques Brel / Paul Codde


24    Wat zijn Nieuwetijdskinderen ?


25    Chicco Xavier


26    Geboren worden als ziel in een nieuw lichaam . Over incarneren


27   Wat is  channelen ( Kryon)


             28   Link naar Boriska, een jongetje van Mars


29   Link naar : Paranormale kinderen / een reeks van Liesbeth van Dyck


30   Ik hou van mij - een lied - Harrie Jekkers


31   Masaru Emoto - de taal van Water


32   Orbs zijn ook mensen - Meg Blackburn Losey


33  Peter Deunov’s Voorspelling van 1944


34  Graancirkels - Janosh


35   Het NET, dat het licht in ons blokkeert


36   Hans Stolp : Hoe de energie van kinderen op de ouders uitwerkt


37   ADHD  een schoolvoorbeeld van een fictieve ziekte


38   Krantenknipsel over Paul Codde als knuffelaar in Vlaanderen


39    De parabel van 'apartheid tussen gelijken'  ( P.Codde)


40    Ontmoetingen met biezondere kinderen  / Boek / Suzy Grobben



Voor  : Nederlands deel 3 -   klik hier


62 - Flyer -  INDIGOPLATFORM - Nederlands 

LAURA Marie

Indigoplatform - Nederlands - pagina 3


41    De linken naar mijn films, trailers en documentaire ... allemaal youtube

 

42    Matthias Schoenaerts over zijn vader Julien . Een NTK avant la lettre .

 

43    Matias de Stefano : tekst van de brief overhandigt aan paus Franciscus

                                           op 15 juni 2014   ( in het nederlands ondertiteld )

 

44     Nog meer nieuws i.v.m. ADHD en zijn bedenker : Leon Eisenberg

 

45    De scholen kunnen er niet meer omheen : Mireille Van Rijn

 

46     Indigokinderen doet vooraanstaande wetenschappers versteld staan

 

47     Christusbewustzijn ( www.christuswijs.nl )

 

48      Telepathie

 

49       Hymne à la Mort - de tekst ( Paul Codde )

 

50       De linken naar :  Indigoplatform ontmoet

           Léonie Van Wissen  &   Suzy Grobben

 

51       Toeval is niet wat het lijkt  .... over Synchroniciteit ( Shannon Kwakernaak )