Magyar Hungarian - Hongaars


Love yourself -  Embrace the world

    Indigó gyerekek     

    Kristály gyermek    Szivárvány gyermekek

http://szabadonebredok.info/az-indigo-gyerekek-es-a-tobbiek-az-indigo-teszt/


https://hu.wikipedia.org/wiki/Indigó_gyerekek


( Wikepedia )

Indigó gyerekek [bevezető szerkesztése]

 

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából


Ugrás: navigáció, keresés

Egyes ezoterikus körök indigó gyerekeknek nevezik azokat a gyerekeket, akiknek különleges pszichikai és spirituális képességeket tulajdonítanak. Az indigó gyerekek fogalma ezoterikus körökben nagy népszerűségnek örvend, és számos ezoterikus kiadvány és weboldal foglalkozik vele. Mindazonáltal a pszichológia, a pszichiátria és a pedagógia nem támasztják alá ezeket az elképzeléseket, ezért a tudományos vitákban nem jelennek meg.Története[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Először Nancy Ann Tappe írt róluk 1982-ben megjelent könyvében, az Understanding Your Life Through Colorban. A szerző auralátó, aki az 1970-es évek óta megfigyelt kék, illetve indigó színű aurát. Ma majdnem minden tíz év alatti gyerek ilyen.[1] A fogalmat Lee Carroll és Jan Tober közös könyve (The Indigo Children: The New Kids Have Arrived) tette népszerűvé ezoterikus körökben. Carroll médiumként végzett tevékenysége közben figyelt fel ezekre a gyerekekre. Ezeket a gyerekeket más szerzők kristálygyerekeknek vagy szivárványgyerekeknek is nevezik.

Elképzelések[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Carroll és Tober szerint az indigó gyerekek új, és szokatlan lelki tulajdonságokkal bírnak, mint a nagy önbizalom, és a felsőbbségi tudat. Nehezen kezelhetők: nem fogadnak el maguk fölött tekintélyt, nem bírják a tekintélyelvű nevelést. Nem végzik el azokat a tevékenységeket, amiknek nem látják az értelmét. Nem értik a rituálékat sem, a kötött napirend frusztrálja őket. Tanulási és beilleszkedési zavaraik vannak, pedig jó intelligenciájúak, és sok az eredeti gondolatuk. Érzékenyek a vegyszerekre.

Az ezoterikusok szerint ezeket a gyerekeket félrediagnosztizálják például Asperger-szindrómával, vagy hiperaktív figyelemzavarral. Ezért azt ajánlják a szülőknek, hogy az orvos által ajánlott módszerek helyett a nevelési stílusukon változtassanak. Az ezoterikus szerzők szerint ezek a gyerekek egy mély spirituális megújulás előhírnökei, ami egy új, hibrid, sőt, földönkívüli életformát készít elő.[2][3][4][5][6]

Kritikák[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

Russell Barkley amerikai pszichiáter szerint ezek az ismertetőjelek elég általánosak ahhoz, hogy bárki felismerheti őket saját magán, ezért fellép a Forer-hatás. Másrészt ezek a gyerekek elesnek az egyébként hatékony kezelésektől.[7][8]

Andreas Fincke és Matthias Pöhlmann teológusok szerint a fogalom erősen optimista, és túlzott reményeket ad a hiperaktív gyerekek szüleinek. Mivel az ezoterikusok elutasítják a hiperaktivitást, mint diagnózist, ezért ők is veszélyt látnak abban, hogy ezek a gyerekek kezelés nélkül maradnak.[9]

Míg az indigó gyerek fogalmának hívei átfogó irodalmat mutatnak fel, honlapokat üzemeltetnek, és különféle termékeket, például utazásokat, tanácsadást, és előadásokat kínálnak, addig a kritikák és figyelmeztetések főként a szektaellenes[10] és a szkeptikus[11] irodalomban és honlapokon jelennek meg. Rámutatnak arra, hogy ez már a piacról szól, és hogy a hatóanyagokat, előadásokat és irodalmat tudományos megalapozás nélkül kínálják.[10][12]

A kultúrában[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

•Az Indigo film egy férfi és indigó gyerek unokahúga közötti kapcsolatról szól.[13]

•Az Indigo Prophecy számítógépes játékban egy Jade nevű indigó gyerek prófétaként lép fel.

•A V is for Vagina albumában a Puscifer együttes az indigó gyerekekről is énekel.

•A Watershed együttes egyik éneke az Indigo girl címet viseli.

Az Indigo Girls együttes már 1995-ben kiadott egy albumot Watershed címmel.
http://www.indigogyerek.eu/kikok.htmAz Indigógyerek

Tudjuk immár, hogy az indigó gyerekek magukban hordozzák Isten adta tehetségüket. nem mások Ők, mint Fénymunkások.

Sokan közülük, született filozófusok, akik eszmélésük első pillanata óta az élet értelméről, a föld megmentésének lehetőségeiről gondolkodnak. Veleszületett tudósi, feltalálói és művészi képességekkel rendelkeznek. Társadalmunk, mivel a régi módszereken alapszik, képtelen felismerni Őket és nem észleli tehetségüket!

Láttál már valaha indigó gyereket?

Joggal tehetném fel a kérdést minden egyes lélek és természetgyógyászattal foglalkozó ismerősömnek. Pedig az indigó gyerekek már köztünk vannak! Az indigó jelenség a testünket körülvevő energiamező, az aura teljesen új és egyben domináns színe. Nem nagyon volt jellemző eddig. És ahogy a piros aurájú emberek tűnnek el közülünk, annál inkább megjelenik a fehér, ezüst, arany és az indigókék.

De kik is ők valójában?

Egy új nemzedék, a "Fény" gyermekei, akik azért születtek közénk, hogy elősegítsék a változást, és felnyissák spirituális szemünket, hogy végre általuk önmagunkra találhassunk. Nekik nincs születési programjuk, épp ezért nehezen találják helyüket a világban, és nem nagyon értik itt tartózkodásuk okát egészen huszonhat-huszonhét éves korukig, amikor robbanásszerű változás következik be: felébrednek Csipkerózsika álmukból, és új dimenziókat tárnak elénk.

Honnan ismerjük fel őket? 
Pszichológusok megfigyelései, hogy ezek a gyerekek általános iskolás éveik előtt és alatt hiperaktívak. Erősen figyelemhiányosak, nem a szándékaink szerinti dolgokra koncentrálnak, amin a gyógyszeres kezelés ideig-óráig segít, de a mélyen szunnyadó baj gyökerét nem oldja meg, így a gyógyszeres kezelés nem is ajánlott!

( Írja: Sallak Kinga cikkében)

Jellemzőjük még magas fokú önbizalmuk, de veszélyérzékük nincs. Ők egyszerűen semmitől sem félnek, nekik minden természetes, mert ők tisztában vannak a miértekkel, hogy semmi sem történik véletlenül, hogy az Univerzumban minden, mindennel összefüggésben van.

Kezelésük egyszerű:

Figyeljünk oda rájuk mindig, legfőképpen akkor, amikor fel akarják hívni magukra a figyelmet, és beszélgessünk velük nagyon sokat.

Ha helytelenül viselkednek, nem a fenyítés a megoldás, hanem a rávilágítás arra, hogy miért nem jó az, amit tett, és a szükséges büntetés azért jár, hogy elgondolkodjon rajta, és tanuljon belőle.

Az indigó gyerek ugyanis csak azt fogadja el, amit észérvekkel elmagyarázunk neki. Ha ezt nem tesszük, csak büntetünk, nagyon mélyre zárkóznak előlünk, és kivívjuk megvetésüket.

A legfontosabb dolog velük kapcsolatban, hogy Ő játszhasson velünk és ne fordítva! Pl. ha homokozni visszük őket a játszótérre, akkor ne üljünk közben a padra olvasni az aktuális pletyka lapunkat, mert 3 évesen is szótlanul megvet bennünket és elzárkózik tőlünk, amit csak a pszichológus fog feloldani! Szülőt nem tekinti felnőttnek, hanem társként várja el, hogy mellé üljünk a homokozóba és együtt játszunk vele!

Az indigógyerek nem viseli el, ha bedobják a járókába és mese filmet nézetnek vele órákig! Ezzel Ő azt a következtetést vonja le, hogy egy szükségtelen rossz a családban, és társat választ magának (mondjuk egy babát ), akivel bizalmas lesz és itt kezdődik a szülőtől való elszakadása, elidegenedése. 
Sokat kell vele beszélgetni, (nem bírja a gügyögést, megmosolyog érte ) ezért már két éves korában képes egybefüggő gondolatokat közölni, felismerni összefüggőségeket! Ők nem inkább babák, hanem kicsi emberek, akik vendégségben vannak nálunk!

Táplálkozásuk 
Táplálkozásuk sem szokványos. Nem tudnak sokat enni, mindig csak annyit, amennyi jól esik, és mindig azt, amire a szervezetüknek szüksége van. Májuk több alacsonyabb tápértékű ételt meg tud emészteni, mint szüleiknek, de sokan közülük a zöldségeket, gyümölcsöket szeretik, csakúgy, mint a húsokat és a halat. Fölösleges félelemmel fertőzni őket, ők jobban tudják, hogy mi a jó nekik. Ha segítjük útjukat, kevesebben lesznek közülük hajlamosak alkohol, drog vagy gyógyszer függőségre, és beteljesíthetik születésük célját, amit az átlagember és egyben az élővilág is megérdemel.

Indigó korcsoportokhttp://maga-a-valosag.com/?page_id=163


INDIGÓ gyerekek

.

A gyerek nem a szülő tulajdona! Ez meghökkentő, de igaz. A gyerek egy társ, aki mellénk szegődött, ahogy mondják, a gyerek választotta a szülőket. Épp olyan szellem mint mi. Egyetlen különbség, hogy a jelen “Föld” nevű misszióba, mi pár évvel hamarabb érkeztünk. De ez nem jelent semmit. A szülő életfeladata, hogy fogadja az újonnan érkezőt és segítsen neki itt gyökeret verni.

Mivel a gyerek lemásolja a szülőket, ezért egy tükörkép. Megmutatja életünk, viselkedésünk, jellemvonásaink fonákságait. A gyerek olyan, mint egy árnyék, állandóan velünk van, nem lehet elbújni tőle. Az emberek nagy többsége nem veszi észre, hogy a gyerek viselkedése, az ő saját kritikája, a gyerek megmutatja a felnőtt hibáit, fonákságait, mindez jó alkalom lenne a szülők számára tanulni. Azonban a legtöbb szülő nem érti a gyerek jeleit, hanem el kezdi „nevelni” azt, kihasználva fizikai erőfölényét. Ennek annyi értelme van, mintha rugdosnánk saját árnyákunkat, vagy széttörnék a tükröt, mert nem azt látjuk, amit szeretnénk.

Mai materiális világunkban csak az számít, ami megfogható, ami birtokolható. Sajnos ez meglátszik a családok viselkedésén is. A legtöbb szülő vagy saját tulajdonának tekinti gyerekét, és azt tesz vele, amit akar, vagy a család csak egy fizikai együttlét, semmilyen különösebb spirituális kapcsolat nélkül. A gyerekek is megtanulják, hogy csak az számít, ami birtokolható, illetve a jutalmazás kimerül egyre drágább tárgyak ajándékozásában. A materiális szemlélet az elidegenedéshez vezet. Ez a világrend hosszútávon nem tartható, maga a természet kezd már közbeszólni. Az élet évmilliárdok óta fennmaradt, hiszen egy önszabályzó rendszer, mely saját működését folyamatosan úgy alakítja, hogy az legjobban illeszkedjen a környezeti változásokhoz, célja, hogy fennmaradjon.

Az 1950-es években születtek az első indigó gyerekek, ők amolyan előfutárok voltak, kis létszámban. Aztán számuk egyre gyarapodott. 2000 évig több korszakot határoztak meg a kutatók, az indigó gyerekek tulajdonságai alapján (alap, alfa, béta, stb). 2000-től kristály gyerekeknek nevezik őket, bár igazából ez is csak egy kis módosulás a tulajdonságokban. Úgy tűnik a korszakok igazából a született gyerekek alkalmazkodása a környezethez.

Honnan származik az indigó elnevezés?

Bioinformatikai ismereteinkből tudjuk (biorezonanciás kezelések esetén alkalmazzuk), hogy a DNS elektromágneses jeleket bocsát ki, illetve fogad, így vezérli a sejtet, ez az elektromágneses jel biztosítja a szerven belüli, illetve szervek közötti kommunikációt. Azonban ezek a jelek túlmennek a sejt fizikai határain, és kívülről tekintve a szervezetet, ez az aura. Az aura több színből áll, ezek állandóan változnak, aszerint, hogy mit gondolunk, mit teszünk. Megállapították, hogy a színek bár egyediek és folyton változnak, azért van egy általános dominancia. Régebben a piros volt egy domináns szín, ez ma már eltűnőben van. A piros a szeretet színe. Az indigó gyerekek elnevezésüket onnan kapták, hogy aurájuk dominánsan indigókék színű. Ez közös jellemzőjük. Jelentése magas spiritualitás.

Az indigó gyerek igazából olyan, mint kis ember bőrébe bújt felnőtt, felnőtt gondolkodással. Ők már gyerekként is felnőttek. Nagyfokú spiritualitás jellemzi őket. Egyfajta felsőbbségi tudattal jönnek a világra, így is viselkednek. Küldetésük van, és hatalmas önbizalmuk. Nem tűrik a diktatúrát, velük mindent meg kell beszélni, mint felnőtt a felnőttel, és megértik. Agyuk mint a szivacs, minden információt elsőre rögzít, és tárol, éppen ezért nem szabad becsapni őket. Mivel sok mindent másképp tesznek, mint a társadalom, főleg nem rutinból cselekszenek, ezért iskolákban az mondják, hogy nem tudnak beilleszkedni. Tudni kell, hogy a mai iskola az csak standardokat állít, beskatulyáz, rákényszerít egy általános viselkedési normát a gyerekekre. A tanulás sem információszerzés, hanem a tananyag magnószerű ismétlése, ráadásul tanárfüggő módon. Mivel minden gyerek egy személyiség, nem lehet egyformára mintázni őket, ahogy fűnyírás után egy nappal sem egyforma hosszú minden fűszál. Megállapítható, hogy amelyik átlagos gyerek mindenből kitűnő, mind fizikai, mind szellemi síkon, ott komoly problémák vannak. Ha a fél osztály ilyen, akkor az iskolarendszer értékelése borzalmasan rossz.

Az indigó gyerekek fizikailag hiperaktívak, amíg le nem köti őket valami érdekes dolog. Ha nem találnak érdekes gondolatokat, akkor magukba zárkóznak, úgy tűnik senki sem érti meg őket. Nem félnek az ijesztgetésektől, és nem is félénkek, ha érdekli őket valami, azt azonnal közlik. Testi felépítésükön azonnal látszik, hogy nem a fizikumuk az erősségük, hanem a spiritualitásuk, és ezt jól ki is használják. Jellemzi őket, hogy vagy állandóan, vagy csak időnként látják más emberek auráját, sok esetben látják a betegségek okait.

Általában keveset esznek, azt viszont céltudatosan, érzik, hogy szervezetüknek, mikor, mire van szüksége. Soványságuk nem betegség.

E közös vonásaik ellenére különböznek céljaik szerint, van amelyik művész, van amelyik tudós, és van amelyik a Föld megmentéséért küzd. Ezek az irányultságok azonban már gyerekkorban láthatók.

Közös jellemző, hogy nem találják helyüket a Földön, hiszen ők sokkal spirituálisabbak, más értékrendet képviselnek, nem illenek be ebbe a materiális világba. Éppen ezért nevelésük sem egyszerű, nem lehet az indigó gyereket betenni a homokozóba és leülni a padra könyvet olvasni, hanem velük kell együtt építeni homokvárat és közben elmondani, hogy mit, miért teszünk. Kis iskolásként, de felnőttként kell velük beszélni, komoly dolgokról, és sokszor előfordul, hogy azt mondják, ezt már tudják. Hogy honnan?

A legfőbb probléma általában a szülő. Nem a gyereket kell nevelni, hanem a szülőt. A szülők többsége nem készült fel az indigó gyerekek érkezésére. Az is érdekes, hogy a legtöbb esetben erősen materialista családokba születnek indigó gyerekek, mintha a természet így szeretné fenntartani az egyensúlyt. Ilyenkor évekig komoly konfliktus alakul ki családon belül, míg végül a gyerek megneveli a szülőt, aki belátja, másként kell cselekednie.

A legmaterialistább szemléletű kutatók is belátják, hogy az indigó gyerekek teljesen más értékrendet képviselnek, mintha más világból jönnének, vagy csak nem jó időben, esetleg mintha küldetésük lenne ezen a világon változtatni.

Tudni kell, hogy a materialista szemlélet jellemzője, hogy csak azt fogadja el, amit lát. Ami számára nem megmagyarázható, vagy a magyarázat megkérdőjelezi a materialista szemléletet, azt kizárja, azzal nem foglalkozik. Ha valami nagyon nyilvánvaló, és emiatt nem zárható ki, akkor mitológiának, mesének nevezi, ez egy kompromisszum.

Talán az indigó gyerekek segítenek, hogy túl legyünk ezen a materialista gondolkodásmódon. Az ilyen gyerekek száma egyre nő, szinte minden tág értelemben vett családban található egy-egy.


Nem tévesztendő össze

A természetben léteznek tudattal rendelkező energiák. Ilyenek például a gömbvillámok. Ezek színe mutatja energiájukat is. Színük a világos kéktől a vöröses narancsig terjed. A világos kék a leggyengébb, ha áthatol egy emberen, vagy megérinti azt, akkor az az ember különleges képességekkel fog rendelkezni, például bele lát a jövőbe, kézrátétellel gyógyítani fog, megérzi mások érzelmeit, meglátja mások gondolatait. A világos kék gömbvillám által megérintett gyerek elsőre tűnhet úgy, mint egy indigó gyerek, azonban mégsem az, mert bármilyen extra képesség csak a gömbvillámmal történt találkozás után alakul ki. Az indigó gyerek, vagy kristály gyerek, az születése pillanatától más, mint az átlagos gyerek.

A narancsos, vöröses színű gömbvillámok akkora energiát képviselnek, hogy a falon lyukat égetnek, ha emberhez érnek, az halálos, azonban ilyen halálesetet nem sokat jegyeztek fel.  Ne felejtsük el, a gömbvillám tudattal rendelkezik.

http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20121109/kik-azok-az-indigo-gyerekek/


Kik azok az indigó gyerekek?

Indigók, szivárványok, kristályok – a spirituális szakértők szerint egyre több különleges képességű gyerek születik a Földre. De mit jelent ez a gyakorlatban?


Mutasd az aurád, megmondom, ki vagy!

A tisztánlátók, spirituális gyógyítók évtizedekkel ezelőtt kezdték megfigyelni, hogy egyre több gyermek születik ragyogó, indigókék aurával. Az indigó generáció tagjai a hetvenes évek második felétől kezdtek megszületni a földön. Érdekes, hogy a korábban született gyermekek auraszíne – a látók szerint – gyakran égszínkék, vagy smaragdzöld volt, míg a világháborúk környékén született gyermekek aurájában a vörös szín jelent meg nagyobb mértékben.A kisgyermekkori auraszín a szakértők szerint összefüggésben áll vállalt sorsfeladatunkkal, mindazzal, amit életünkben el kell majd végeznünk. A háborús időkben születettet vörös energiamezője a túlélésben, a lét fizikai feltételeinek megteremtésében segíti. Az indigó gyerekek küldetése spirituális, ők a Föld és az emberiség gyógyítását vállalták magukra, és ezért kapnak magas rezgésű, indigókék energiákat maguk köré.


Árulkodó viselkedés


Ha az auraszín nem is, az indigó gyerekek különleges viselkedése már hamar feltűnik a szülőknek. Ez a generáció okosabbnak tűnik a megelőzőeknél. Az indigó gyerekek korábban kezdenek el beszélni, és meglepően hamar alkotnak értelmes, hosszú mondatokat. Néha már az egészen kicsi szókincset is változatosan használják fel. Igen erős az akaratuk, nagyon határozottan képviselik az érdekeiket, akár akkor is, ha még beszélni sem tudnak. Ez a generáció az eszével és intellektusával is kitűnik a megelőzőek közül. Egy indigó gyerek kérdez, tudni akar, és kombinál. Gyakran már bölcsődésként olyan kérdésekkel hozza zavarba a szüleit, amelyekre ők sem tudják a választ. Ehhez kapcsolódik, hogy az indigók a tekintélyt nem tisztelik, az erőszakot megvetik. Egy indigó gyermek semmit sem fog megtenni csak azért, mert kérjük tőle. Ő pontos, ésszerű magyarázatokra és legalább egy döntési alternatívára vágyik, hogy választhasson!


A szülő legyen partner, játszópajtás és érzelmi támasz


Az indigó generáció erős küldetéstudattal, határozott célokkal rendelkezik. Az igazságtalanságot nem viselik el, gyakran éreznek haragot azok ellen, akik ártanak a Föld bolygónak, a természetnek vagy az állatoknak. Ez az erős és határozott jellem a szülőkre is felelősséget ró: a mai kor gyermekeivel komolyan és őszintén kell beszélni. Az indigó gyerekek elvárják a szüleiktől, hogy tekintsék őket partnernak. Sokkal jobban hallgatnak a játszópajtásukra, mint egy tekintélyelvű szülőre, ezért azt tesszük a legjobban, ha a lehető legjátékosabban vesszük rá őket a feladataik elvégzésére. Az indigók figyelmét semmi sem köti le hosszú távon, az unalmas, monoton helyzetekben könnyen nyűgössé, hisztissé válhatnak, ezeket igyekezzük kerülni!


Segítség, különleges a gyermekem!


Ha szülőként úgy gondolod, hogy a gyermeked talán az indigó, a kristály- vagy a szivárványgeneráció  tagja, ne ess kétségbe! Bár az újságcikkek gyakran említik különlegesként ezeket a gyerekeket, tudnod kell, hogy mostanában már szinte csak „különleges” gyerekek születnek. Átlagos kicsiket, akik úgy viselkednek, ahogy a szüleik is tették gyerekként, elvétve találhatunk már. Ez a generációváltás szükségszerű és természetes, és minden generációval megtörténik. Ha megkérdezed a nagyszüleidet, rájössz majd, hogy ők is úgy érezték, a szüleid generációja egészen különleges, új nevelési elveket igényel, és az ő gyermekkoruk nem is hasonlít a szüleikére. Valószínűleg minden generációval így történik ez.


Figyeljünk a vegyszerekre!

Az indigó gyerekek nemcsak különleges energiákkal születnek, de különlegesen érzékeny testtel is. Nem véletlen, hogy sok indigó szülője vált ösztönösen ökoháztartásra a gyermeke megszületése után. A mai kor gyermekei sokkal érzékenyebbek a vegyszerekre, mint a szüleik generációja. Az indigó aurájú gyerekek hajlamosabbak az allergiára és a depresszióra, a tartós rosszkedvűségre.


Ha felnőnek az indigók…


Fontos, hogy ne akard beskatulyázni a gyermekedet a különleges gyerekek generációjáról szóló cikkek és könyvek által támasztott elvárásrendszerekbe. Az indigó generációnak is az a legjobb, ha szülei nem különleges kis csodalényekként tekintenek rájuk, hanem támogató szeretettel veszik körül őket. Hagyd, hogy a gyermeked – legyen bármilyen kicsi is – kifejezze a saját vágyait, kövesse az álmait, és biztonságos körülmények között megismerje a világot. Doreen Virtue amerikai angyalterapeuta gyakran fogalmaz úgy, hogy ahány árnyalata van a kék színnek, annyiféle indigó gyermek létezik. Mindegy, mit írnak az okos tanácsadók, neked nem kell így vagy úgy nevelned a gyermekedet. Nem kell egy küldetésre felkészíteni. Ellenben az a feladatod, hogy a lehető legtöbbet játssz vele, és hagyd, hogy boldog felnőtté váljon. Segítsd a közösségbe való beilleszkedését, találd meg azt az óvodát, iskolát, ahol a leginkább meghagyják az egyéniségét, ahol nemcsak egynek tekintik a sok gyerek közül, hanem figyelembe veszik egyéni tehetségeit is.Angyali segítség indigó szülőknek


Az indigó gyerekekre Metatron arkangyal hivatott felügyelni. Ez a szeretetteljes arkangyal vigyáz arra, hogy az indigó generáció a lehető legjobb gyermekkort tudhassa magáénak. A szülők is bátran fordulhatnak hozzá, ha a gyermeküknek beilleszkedési gondjai lennének az óvodában vagy az iskolában, esetleg a figyelemzavar tüneteit diagnosztizálják rajtuk.


Szivárványok és kristályok


Azt már említettük, hogy az első indigók a hetvenes években születtek, és ma már szinte minden megszülető gyermek ennek a generációnak a tagjai. A tisztánlátók azonban már beazonosították a két következő generációt is. A kilencvenes évektől lehet találkozni a kristálygyerekekkel, és a kétezres években jelentek meg a szivárványgyerekek. Sokak szerint az indigó generáció feladata pont az, hogy ennek a két új csoportnak előkészítse a terepet. Egyes szerzők szerint pedig az indigó szülők gyermekei rendelkeznek kristályszerű aurával.

Indigó a gyermeked?

Nem kell látókhoz menned, ha szeretnéd eldönteni, hogy a gyermeked indigó energiákkal rendelkezik-e.                           Számold össze, hány igaz az alábbi állítások közül a gyerekedre!


– Makacs és határozott.

– Már kisgyerekként is hatottak rá az észérvek. Sőt! Most is csak azok hatnak rá.

– Szinte már a megszületése pillanatától önálló véleménye van, amit nem fél kimutatni.

– Bölcsen felismer összefüggéseket.

– Gyakran lát (vagy 8 éves kora előtt gyakran látott) olyasmit, amit a felnőttek nem láthattak.

– Szilárdan hisz (vagy hitt) a kitalált barátai létezésében, és tilos volt arra a székre ülni, amelyiken a láthatatlan barátok ülnek.

– Már öt-hat évesen úgy viselkedett és beszélt, mint aki épp most kapta meg a Nobel-díjat, és elmagyarázza a kutatási eredményeit.

– Könnyen ráérez a dolgokra, mindig tudja, mi fog történni vele.

– Nehezen érti meg a társait, visszahúzódó.

– Társaival szemben néha érthetetlenül agresszív.

– Jobban megbízik az állatokban, mint az emberekben.

– Kreatív, önként és szívesen alkot. Sok és élénk színt használ rajzaiban.

– Nehezen alszik el, éjjel gyakran felébred.

– Hamar unatkozni kezd, néhány percnél tovább semmi sem köti le a figyelmét.

– Olyan foglalkozásról álmodik, amely segíti jobbá tenni a világot: orvos, állatorvos, felfedező szeretne lenni.


Ha kevesebb, mint tíz igaz választ kaptál, a gyermeked nem feltétlenül indigó, pusztán az indigó generációra jellemző tulajdonságok közül rendelkezik néhánnyal. Ha tíznél több igen válaszod van, biztos lehetsz benne, hogy a gyermeked a spirituális szakirodalom által új generációként emlegetett csoport tagja. 


 
Indigó gyerekek:

valóban léteznek? - A pszichológus meglepő válasza a kérdésre


Érzékenyek, kreatív képességeik átlagon felüliek, igazságérzetük pedig határtalan - három tulajdonság, amellyel az indigó gyerekeket jellemezni szokás, akik azért születtek közénk, hogy jobbá tegyék a világot.

Sokan határozottan állítják, az indigó gyerekek létezése nem legenda, valóban itt vannak már közöttünk, és ha a környezet - a szülők mellett a pedagógusok is - időben észlelik különleges képességeiket, ha nem nyomják el, ha nem "törik össze" őket már egészen kicsi korban, akkor lényükkel, kisugárzásukkal ragyogóvá varázsolják a körülöttük élő emberek életét.Mások szerint mindez csak azoknak a szülőknek az egyébként szeretettel teli hite, akik éveken át keresik a megfelelő, önigazoló magyarázatot gyermekük különc, a környezet által olykor nehezen tolerálható viselkedésére. Néhányan azt is gondolják, hogy az indigó gyerekeknél számon tartott pozitív tulajdonságok, sőt a születés misztikus célja sem rendelhető csak az indigó gyerekekhez, hiszen minden gyermek születésének súlya, bölcsességgel és szeretettel teli célja van. Ahogy minden közénk született gyermek fényt és derűt hoz magával.


Nem titok az sem, hogy a gyerekek - minden gyerek -, amíg képesek megőrizni lelkük ártatlanságát, egyszerre tudnak bölcsek lenni és idealisták, valamint tiszta szívvel és éles szemmel figyelik környezetüket, miközben hatalmas empátiával viselik a körülöttük élő felnőttek téblábolását és baklövéseit. Vagyis az indigó gyermekek tulajdonságaival végső soron minden gyermek alapból rendelkezik.


Magyarázat az energiák és a csakrák világából


Az indigó elnevezés az energiaszínekhez és a csakrákhoz köthető. Egy ezoterikus felfogás szerint minden nemzedék más és más feladat megoldása miatt született éppen abban a periódusban a Földre. Így, míg a múlt század '40-es, '50-es éveiben született generációjának a fő feladata a biztonság megteremtése volt - színük a vörös, a gyökércsakra színe -, addig a következő nemzedék a fizikai létezés és élvezetek felfedezésében, az azokban rejlő ezoterikus kihívásokban lelte meg feladatát - színük a narancs. A nyolcvanas években született gyerekek számára központi kérdés és kihívás volt a hatalom megszerzése - sárga energiaszín. Az indigó szín, a harmadik szem, a homlokcsakra színe a kilencvenes években született gyermekek energiaszíne. Feladatuk pedig a világ figyelmét az anyagi természetű dolgokról a spiritualizmus felé irányítani.


A készülékajánlat 2015. december 1-jétől visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes, és egy előfizetéshez egyszer vehető igénybe. További feltételek, 4G lefedettség: www.telekom.hu

 


Akik hisznek az indigó gyerekek létezésében, azok is belátják, hogy roppant nehéz különbséget tenni, kiszűrni azokat a jellemző tulajdonságokat, vagy a gyermekek magatartásában fellelhető jegyeket, amelyekkel azonosítani lehet az indigó gyermek jelenlétét. Az alábbi listában a leghangsúlyosabb jegyeket szedtük össze, amelyekkel egyesek szerint megragadható az indigó gyerekek létezése.


1. Az indigó gyerekek mindegyikénél jellemzően a jobb agyfélteke dominál, vagyis kreativitásuk, művészi tevékenységük már egészen kicsi korban megnyilvánul. Rajzaikkal, különleges ábrázolásmódjukkal hamar kitűnnek társaik közül, és nemcsak a megoldások miatt, hanem a képek témaválasztása is különleges, érett, bölcsességet sugárzó. Nem ritka a "földön kívüli" vagy "szárnyas lények" megkapóan eredeti ábrázolása már egészen kicsi korban. Ugyanakkor éppen a bal agyfélteke háttérbe szorulása miatt a reál tárgyak területén hátrányokat szenvednek, és az azok mentén szerzett kudarcokat nehezen viselik.


2. Az indigó gyerekek jelenlétében furcsa, megmagyarázhatatlan érzések cikázhatnak át a felnőtteken. Úgy érezhetik, hogy a velük szemben álló gyerek beléjük lát, vagy átlát rajtuk. Néha ez - általában oktalan - félelemmel is társulhat, hiszen nehéz elfogadni, és azután a szokott eszközökkel irányítani, fegyelmezni azt a gyereket, aki ismeri felnőtt "titkainkat".


3. Sokszor vannak "megérzéseik": mielőtt kimondanánk a kérdést, már válaszolnak, sok esetben megmagyarázhatatlan módon ismerik az elveszett tárgyak helyét, például biztosan tudják, hogy szüleik hová tették az autó kulcsát, iratokat, vagy hogy hova bújt apa szemüvege.4. Különleges módon reagálnak az elektromos feszültségre, illetve hatással vannak az árammal működő eszközökre: újra elindulhatnak már régóta nem működő órák, bekapcsolódhat a rádió vagy a televízió, és érzékelhetően magas az elektromos feszültség a közelükben, ez azonban nem kellemetlen, sőt kifejezetten jó a közelükben tartózkodni.


5. Szabadságszeretetük és igazságérzetük kiemeli őket a társak közül. Leginkább azért, mert ennek hangot is adnak. A megalkuvást nem ismerik, számukra nem fogadható el a hazugság, és bár bölcs, koravén lélekként ismerik az emberi természet gyarlóságait, életfeladatuk szerint harcolnak ellene. Ehhez azonban csekély számú eszköz áll a rendelkezésükre, és mivel gyerekekről van szó, ez ekkor még magatartási zavarokban jelenik meg. Dac, düh, túlmozgás, agresszív megnyilvánulások törnek fel belőlük, amelyekkel a környezet a pedagógiai rutin szerint foglalkozik, vagy akarja megoldani azokat.


A felsoroltakon kívül jellemzően érzékenyek a környezet tisztaságára is, szervezetük nem viseli el a kémiai szennyeződéseket, gyakran allergiásak, miközben egyébként erős immunrendszerrel rendelkeznek. Kiemelkedő jegy még az indigó gyerekeknél a humor, valamint hogy sokszor okoznak meglepetést szokatlan problémamegoldásaikkal.


Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni azt sem, hogy az indigógyerekek különc, korlátokat nem tűrő viselkedésük miatt, illetve az azokra adott felnőtt válaszok következtében gyakran kerülnek nevelési szakemberek látóterébe, hiszen az indigó gyerekek nevelése különösen határtalan türelmet, megértést és szeretetet igényel, miközben a büntetés és a merev korlátozás számtalan sérülést, maradandó nyomot hagy személyiségén. Ám ezeknek a pedagógiai eszközöknek az alkalmazása hasonló módon hat a nem indigó gyerekek nevelésénél is.Hogyan áll a kérdéshez a pszichológia?


Gazdag Enikő pszichológus szerint a szakma, a gyermekek vizsgálata során - akárcsak a csillagjegyeket - figyelmen kívül kell, hogy hagyja az indigónak nevezett jelenségben való hitet. Ám mégsem lehet teljes mértékben kizárni sem, hiszen a szülők nevelési attitűdjét, a szülő gyermekhez fűződő viszonyát, a kölcsönös kapcsolatot alapvetően határozhatja meg az, ha a szülő hisz abban, hogy gyermeke különleges képességekkel érkezett erre a világra.


A pszichológus azonban elsősorban a gyermek magatartását, viselkedését - és a szülőkhöz fűződő viszonyt - vizsgálja, ebből von le következtetéseket, a szükséges terápiát is e mentén végzi. Azt azonban, hogy a szülő indigó gyermeknek tekinti utódját, nem lehet egyértelműen negatív módon szemlélni, hiszen a gyermek számára építő és megerősítő lehet szülei feltétlen hite az ő különlegességében és abban, hogy küldetése, célja van az életének. Baj csak akkor van, ha a szülő - és ennek hatására a gyermek - mindent ennek rendel alá, és ha a gyermek szélsőséges viselkedésére ez az egyedüli magyarázat, és valójában nem is keres járható utat, vagy a gyermek és a környezet számára is elfogadható módszert arra, hogy a gyermek beilleszkedjen a társadalmába, elsősorban szűkebb közegébe, például egy osztályközösségbe.

http://szabadonebredok.info/kristaly-gyermek-nevelese-egyre-tobb-kristalygyerek-szuletik-kik-ok-es-mi-a-feladatuk/http://www.femina.hu/gyerek/kristalygyerek_jelek


Úgy érzed, a te gyereked más, mint a többi? A szülők nagy része az átlagcsemetékhez képest a sajátját különlegesnek tartja, de van, akinél a gyanú nem alaptalan, és valóban több egy egyszerű porontynál. Honnan tudhatod, hogy ez a te szemed fényére is igaz-e? Figyeld a jeleket, ha pedig utódod valóban kristálygyerek, add meg számára a lehetőséget, hogy szebbé tegye a világot, legalább a te szemedben!


Kik a kristálygyerekek?

A legtöbb ember fejében joggal merül fel a kérdés, hogy az indigógyerekek után megjelenő kristálygyerekek hulláma vajon miért az ezredfordulóval érkezett csupán.

 

Pihenj akciósan!

-50% Royal Club Hotel - Visegrád »Mindez nem azt jelenti, hogy a korábban világra jött csemeték nem lehetnek különlegesek vagy tehetségesek, de egyes ezoterikus tanok szerint az utóbbi években az egyre anyagiasabbá váló élet miatt olyan gyerkőcök jöttek világra, akik egyedi képességeikkel azt a célt szolgálják, hogy az emberek újra felfigyeljenek a belső értékekre. Legfőbb feladatuk, hogy biztonságosabbá és újra boldogabbá tegyék a világot.


Gondolataikkal, bölcs magatartásukkal és érzékenységükkel ezt próbálják elérni, természetesen a szellemvilág segítségével. Elképzelhető, hogy mindebből te magad csak annyit veszel észre, hogy gyermeked az átlagnál jóval fogékonyabb a szépség, az érzelmek, a művészetek és a misztikus dolgok iránt. Azzal azonban, hogy a jelekre felfigyelve lehetőséget biztosítasz neki, hogy kibontakoztathassa különleges képességeit, máris egy lépéssel közelebb viszed célja eléréséhez. Íme, a kristálygyerekek legfőbb ismertetőjegyei!

Érzékeny és természetszerető

A kristálygyerekek aurája általában fehér és rendkívül tiszta, csakráik közül pedig a koronacsakra a legaktívabb. Ebből következik, hogy míg az indigógyerekek gyakran hiperaktívak és nehezen kezelhetőek, addig a magas rezgésű kristályporontyok inkább befelé fordulóak és nyugodtak. Vonzódnak a természet, az állatok és az organikus anyagok iránt gyerekként és később egyaránt.


Kifejezetten érzékenyen szemlélik a világot, hatalmas szemeik pedig elbűvölőek. Kisebb korukban tipikusan ők azok, akik a babakocsiban heverészve is magukra vonják az idegen tekintetet, hiszen hatalmas, mosolygós szemeikkel bárkit megigéznek. Kifinomult lelkivilágukból fakad sebezhetőségük is, ezért nem ritka, hogy idősebb korukban is inkább a háttérben meghúzódva szemlélik a világot, melybe nehezen tudnak beilleszkedni.

Nem beszél, de kreatív


A tiszta porontyok gyakran hamarabb fakadnak dalra, mint, hogy az első szót kiejtették volna. Különösen érzékenyek a zenére, de egyéb művészeti ágakban is tehetségesek lehetnek. A legtöbb kristálygyereket minden különleges dolog érdekli, és fontos, hogy biztosítsd számára a lehetőséget, hogy mindenben ki is próbálhassa magát. Lehet, hogy idősebb korára eltökélt hegymászó lesz, esetleg a festészetben vagy az irodalomban kamatoztatja kreativitását.


Ha életkora alapján porontyodnak már beszélnie kellene, de ő egyelőre bölcsen hallgat, mégis, mintha éreznéd, mit szeretne tudtodra adni, könnyen lehet, hogy ő is a különleges csemeték közül való.  A kristálygyerekek ugyanis állítólag telepatikus képességekkel rendelkeznek, és később is meghökkentően helytálló megérzéseik lehetnek.


Angyalok és más különös dolgok

A béke apró hírnökei gyakran angyalokról mesélnek szüleiknek. Sok anya ezt a mesék és az élénk gyermeki fantázia hatásának tudja be, de korántsem biztos, hogy mindez csak kitaláció. Akik hisznek a kristálygyerekek létezésében, azt vallják, hogy a fehér aurájú porontyok kapcsolatban állnak a magasabb szférák hírnökeivel, akik segítik őket. Ha tehát úgy érzed, gyermeked néha furcsa képességekről tesz tanúbizonyságot, és érdeklődik a mágia, az angyalok és egyéb misztikus dolgok iránt, könnyen lehet, hogy több rejtőzik benne, mint gondolnád.

Hogyan kezeld?

Bár a kristálygyermekek alapvetően szelíd jelleműek, bizonyos dolgokra fel kell készülnöd. A bölcs apróság ugyanis már egészen fiatalon zavarba ejtő kérdésekkel bombázhat, melyekre nem árt, ha a lehető legjobb tudásod szerint válaszolsz is.


Lényegtelen, hogy a környezetvédelemről, az állatokról vagy a szerelemről kérdez: ne titkolózz, csak próbálj úgy fogalmazni, hogy megértse. Mivel alapvetően érdeklődőek és simulékonyak, a kristálygyerekeknek kevés fegyelmezésre van szükségük.http://www.noiportal.hu/main/npnews-3135.html


Indigó-, kristály- és szivárvány-gyerekek

E.R.

Ez a három generáció azért kapta a furcsa - indigó, kristály, szivárvány - elnevezést, mert az aurájuk színei, az energiamintájuk leginkább a nevüket adó dolgokhoz hasonlít.  Az indigó-gyermekeknek rengeteg indigókék szín van az aurájukban.

Noiportal_468/640x60/360_cikk_normal_content_1


Találkozz a szivárvány-gyermekekkel!


Ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora lehetőségeink is vannak. A szivárvány-gyermekek e földön sosem éltek még, a kristály-gyermekek gyermekei ők. A szivárvány-gyermekek senkitől sem félnek. Kicsi avatárok ők, az istenek földi testet öltött alakjai, és az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születtek, hogy adhassanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor.
És persze, itt vannak a kristály-gyermekek


Az első, amit észreveszel rajtuk, a szemük: hatalmasak, beléd hatolnak, és bölcsebbek, öregebbek, mint maga a gyerek. A kristály-gyermek szeme - ha rád néz - hozzád kapcsolódik, hipnotizál, és azon veszed észre magad, hogy a lelked ott áll meztelenül előtte, mindent láthat. Talán észrevetted már, milyen gyorsan népesítik be földünket az ilyen gyerekek. Mind boldogok, elégedettek és megbocsátók. A fénnyel dolgozók új generációja ők, egészen picik, alig hét évesek, és nem is hasonlítanak az előző nemzedékhez. Sok szempontból ideálisak a tulajdonságaik, azt az irányt mutatják, amerre az emberiség fejlődik – és az bizony jó irány.
Az előző generáció szülötteit, akik most héttől talán huszonöt évesek, nevezzük indigó-gyermekeknek


Pár tulajdonságuk hasonlít a kristály-gyermekekéhez. Mindkét nemzedék nagyon érzékeny, szenzitív inkább, és különleges képességeik vannak, fontos életcélokkal rendelkeznek. A fő különbség a temperamentumukban rejlik. Az indigó-gyermekek harcos szelleműek, mert közös céljuk a minket már nem szolgáló régi rendszerek ledöntése, felszámolása. A kormányokkal harcolnak, az elavult oktatási és jogi rendszerekkel, amikben már nincs többet semmi logika. És ehhez kemény elhatározottság és erő kell.


Azok a felnőttek, akik általában utálják a változást és a kényelem hívei, félreérthetik az indigó-gyermekeket. Rendszerint sikerül is őket besorolniuk valamilyen pszichiátriai rendellenesség „dobozába”, mint például a hiperaktivitás, a figyelemhiányos rendellenesség, És persze, ha gyógyszeresen kezelik, az indigók nagy része elveszti csodás érzékenységét, a szellemvilág ajándékait, a harcos szellemet.Ennek ellentéteképpen a kristály-gyermek nyugodt és kiegyensúlyozott


Persze, hisztizhet néha, de a legtöbb esetben megbocsátó és könnyen kezelhető. A kristályok nemzedéke az indigók által vágott ösvényen jár. Az indigó-gyermek megy előre - bozótvágó késsel a kezében -, és eltakarít mindent, ami zavaros, ami útban van. Utána megy a kristály-gyermek, a már megtisztított ösvényen, egy már biztonságosabb és békésebb világba. És ott majd a félelmet nem ismerő szivárvány-gyermekek tehetik azt, amit tenniük kell: adhatnak.Az indigó-gyermekek nagy része tisztánlátó


A kristály-gyermekek aurája opálos, ezernyi pasztellszínnel. Imádják a köveket és kristályokat, vonzódnak hozzájuk. A szivárvány-gyermekek szivárványszín energiát sugároznak, olyat, amivel mi mind teremtődtünk, ami az egészségünket és kiegyensúlyozottságunkat biztosítja.Az indigó-gyermekek megérzik, ha hazudnak nekik


Ugyanúgy, ahogy a kutyák megérzik a félelmet. Tudják, mikor nem mondanak nekik igazat, mikor atyáskodnak felettük, mikor manipulálják őket. És mert közös céljuk egy új, egységes világ megteremtése, hogy ebbe az irányba terelgessenek minket, az indigók belső „hazugságérzékelője” kikapcsolhatatlan. Mint már mondtuk, a harcos szellemük sok felnőttet megrémít, és mert nem viselik el a hazugságot, sokszor nem tudnak számunkra hétköznapi szituációkban, akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen megfelelni. Egyszerűen nem tudnak másképp cselekedni, mint ahogyan éreznek, nem tudják tettetni, hogy minden rendben van. Így aztán gyakran kerülnek orvos kezébe, aki aztán nyugtatókat és erős gyógyszereket rendel el.


A kristály-gyermekek velük született spirituális képességeit is gyakran félreértik


A kristály-gyermekeknek gyakran van telepatikus képességük, ettől aztán sokkal később kezdenek el beszélni, mint kortársaik.


Már most is egyre többen vagyunk, akik valamilyen szinten hozzáférünk pszichikus képességeinkhez. Egyre inkább érdeklődünk a paranormális dolgok iránt, már nem titokban, könyvek, tévéműsorok is foglalkoznak vele, és nem csak „csodabogárként” a színes hírekben.


Nem is meglepő hát, hogy az indigó-gyermekeket követő generáció hihetetlenül gyakran rendelkezik telepatikus képességekkel.


A kristály-gyermekek nagy része jó későn kezd beszélni, nem ritka, hogy csak három, négy éves korban. De a szülőknek még sincs gondjuk addig sem a kommunikációval. Épp ellenkezőleg.


A kristály-gyermekek szülei valamiféle elméből-elmébe kommunikációval boldogulnak, nem is rosszul, gyerekeik pedig telepátiával, maguknak kitalált jelbeszéddel és hangokkal, sőt, dallamokkal segítenek rá.


A baj akkor kezdődik, a kristály-gyerekkel, ha a hivatalos felmérések, - épp a kései beszédkezdés miatt - abnormálisnak, óvoda és iskola éretlennek, sőt autistának minősítik őt.Az autizmus definíciója teljesen világos


E szerint az autista személy a saját kis világában él, és nincs kapcsolata az azon kívül állókkal. Az autista azért nem beszél, mert nincs mit mondani a másoknak, nem érdekli, hogy gondolatait megossza velük.De a kristály-gyermekek nem ilyenek


Épp ellenkezőleg. Szinte mindenkihez láthatatlan szálak kötik, kommunikatívak, kedvesek és simogatók. És tehetségesek, filozófiai és szellemi téren is. Szinte hihetetlen mértékű kedvességgel és érzékenységgel fordulnak a külvilág felé. A kristály-gyerekek mindig tudják, érzik, kinek van szüksége egy ölelésre, egy puszira. Egy autistát ez nem érdekelné.Ezek a gyerekek a válaszok az imáinkra


A szivárvány-gyermekek csak most vannak születőben, ahogy a kristály gyermekek egyre növekednek, lassan felnőttek lesznek. A szivárvány-gyermekek dolga talán az, hogy pótolják az ezerszínű fényt, ami egyre kevésbé ér minket, pedig szükségünk van rá. Mintha csak kimennénk a mezőre, a napfényre, tőlük is a szivárvány minden színében pompázó energiát kapunk.

A Kristály gyerekek elsődleges küldetése az, hogy elősegítsék az emberiség evolúcióját a felemelkedési folyamaton keresztül. Azért vannak itt, hogy felébresszenek minket, és megmutassák, hogyan élhetünk egy teljesen új és másfajta módon. Már azáltal, hogy jelentős számban érkeznek és a Kristály energiákat hordozzák, segítenek abban, hogy elomozdítsanak egy változást a planetáris energiákban.


 

 

 

Ám az is a küldetésük része, hogy megtanítsanak minket a multidimenzionális létezésre és a saját képességeink visszaszerzésére. A Kristály gyermekek könnyedén mozognak a valóság különböző dimenziói és fázisai között. Nincsenek lekorlátozva semmilyen módon a harmadik dimenziós világra, bár van testük és a harmadik dimenziós valóságban működnek. Elsősorban a hatodik dimenzióra vannak hangolva, és ezt az energiát tartják a bolygó számára, ezt az energiát hozzák a Földre.

Ez egy LASSABB energia, mint amihez hozzá vagyunk szokva a valóságunkban. A Kristály gyermekek csak akkor válnak hiperaktívvá, ha nem tudják kezelni a magasabb energiák áramlását. Általánosságban véve minél magasabb frekvenciájú energiákkal rendelkezik valaki, annál lassabbá és békésebbé válik. Ez a kulcs a magasabb frekvenciájú energiák kezeléséhez. Megérteni, hogy nem kell siettetni a dolgokat, megpróbálva irányítani a valóságot külső cselekvések által a materiális világban. A multidimenzionális létező tisztában van azzal, hogy a valóságot a magasabb dimenziókból irányítjuk a SZÁNDÉK és a MANIFESZTÁCIÓ folyamatai által, ám mindig összhangban a Magasabb Akarattal.

 


A Kristály gyermekek így majdnem mindig rá fognak kényszeríteni minket arra, hogy lassítsunk, és kezdjük el az energiát úgy áramoltatni, ahogy ők teszik. Hogy megértsük, hogy rengeteg időnk van arra, hogy Felfedezzünk,

Teremtsünk és tapasztaljunk, és hogy semmi mást nem kell tennünk, csak hagyni, hogy a magasabb energiák áramlása a tapasztalás új és más területeire vezessen minket. És hogy a szándék megfogalmazása elégséges ahhoz, hogy ezt az energiafolyamot olyan csatornák felé áramoltassuk, amik kielégülést és örömet hoznak számunkra.

A KÉPESSÉ TEVÉS szükséges része a multidimenzionális létezésnek. A Kristály gyermekek TUDJÁK, hogy sohasem kell áldozatnak lenniük, vagy beszállni olyan drámákba, ahol ők játsszák az áldozat szerepét. Tudják, hogyan hatalmazzák meg magukat a TÁRSTEREMTÉS és a MANIFESZTÁCIÓ folyamatai által. Ám elvárják, hogy a szüleik is tudják ezt. És ha a szülők nem szeretettel és tisztelettel vesznek részt a társteremtési folyamatban, akkor problémák fognak fellépni. Szerencsére a legtöbb Kristály gyermek olyan szülőket választott, elsősorban Indigókat, akik elég bölcsek ahhoz, hogy tisztában legyenek már ezekkel az elvekkel.

A létezés ezen módjának alapját pedig az EGYSÉG TUDATOSSÁG szolgáltatja. A Kristály létezők értik ezt az egységet. Ők ezt élik meg. Érzik más emberek energiáit minden alkalommal, amikor kimennek az ajtón. Környezetükből felfogják és felszedik az aggodalmat és a feszültséget, ami nem az övék. "Érzik" a környezetükben és az ételben lévő mérgező anyagokat. És biztosítani fogják, hogy egy tisztább és harmonikusabb világot teremtsük, ami kellemesebb mindannyiunk számára.

A Kristály gyermekek nevelése: a tudatos nevelési folyamat

A Kristály gyermekek megkövetelik, hogy a szokásos nevelési mintáktól eltérő módon neveljük Őket.


 

 

Először is, törekszenek arra, hogy bevonjuk őket is az egész Megtestesülési/Terhességi folyamatba a fogamzástól kezdve, ha nem már korábban is. Gyakran kommunikálnak a leendő szüleikkel, bizonyos kéréseket fogalmazva meg feléjük. Tapasztalataim szerint ezek a kérések általában olyan dolgokkal kapcsolatosak, hogy az anya hagyja abba a dohányzást és a szülők egészségesebb életet éljenek, mert a gyermek nem tud egy olyan anyai testbe inkarnálódni, ami mérgekkel van teli a fizikai szinten. Arra is megkérhetik a szülőket, hogy végezzenek belső gyermek munkát, hogy eltávolítsák a mérgeket az érzelmi és a mentális szinteken, mielőtt egy magas rezgéssel rendelkező Kristály gyermek biztonságosnak érzi, hogy az adott szülőkön keresztül testet öltsön.

A Kristály gyermekek csak akkor jönnek, ha vágynak rájuk és szeretnék őket. Amikor terhes anyákkal dolgozom, mindig biztosítom az érkező lelket, hogy szeretettel üdvözöljük a gyermeket a fizikai birodalomban és biztosítjuk a szeretetről és a gondoskodásról, mind a születést megelőző folyamatokban, mind utána. Úgy vettem észre, hogy az a legjobb, ha havonta egyszer találkozom az anyával, hogy biztosítsuk, hogy minden rendben van és hogy üzenetet adjak át a szülőknek.

A Kristály gyermekek azt is megkövetelik, hogy MINDKÉT szülő vegyen részt a nevelési folyamatban. Közvetítettem több olyan üzenetet is, amiben a gyermek megkérte a szülőket, hogy mindketten legyenek ugyanolyan részesei a nevelési folyamatnak. Hogy mindkét szülő vegyen részt a gyermek gondozásában, és mindkét szülő vegyen részt a gyermekről való gondoskodásban. Ez megtöri azokat a régi, a szülőket bizonyos szerepekbe kényszerítő mintákat, ahol az apák a családfenntartók, ám érzelmileg nincsenek jelen, az anyák pedig gondozzák a gyermeket, ám anyagilag függő helyzetben vannak. A Kristály gyermekek nem akarják, hogy ezeket a mintákat kövessük. Inkább kiegyensúlyozott mintákra és kiegyensúlyozott nevelésre vágynak.

 


 

Azt is szeretnék, ha jobban részeseivé válnánk az életük ünnepélyes vagy rituális pontjainak. A születés előtti " üdvözlő " rituáléktól kezdve a "névadó ünnepségekig", ahol összejönnek a családtagok és a barátok, hogy üdvözöljék a nevet, amit a gyermek választott. Igen, a Kristály gyermekek mindig kiválasztják a nevüket, és közlik valamilyen formában a szüleikkel. Tehát a szülőknek inkább figyelniük kellene a nevekre, minthogy ők válasszák ki! Ahogy a Kristály gyermek idősebb lesz, valószínűleg további rituálékra és ünnepségekre vezet rá minket, a fizikai életben való előrehaladásának tiszteletére.

Ha további információra vagy kíváncsi a tudatos nevelés folyamatával kapcsolatban, ahogy mi ezt a folyamatot nevezzük, akkor látogass el weboldalunkra, a http://www.starchildascension.org/starchild/ honlapra, és keresd meg a "Jose and Ines's Diary" (Jose és Ines naplója) menüpontot. Jose és Ines egy fiatal pár, akik egy Kristály gyermeket nevelnek. A kapcsolatot már pár évvel a fogamzás előtt megteremtették, míg 2003-ban megszületett a fiuk, Gabriel. Jose vezeti a naplót, hogy megossza tapasztalatait ennek a különleges Kristály gyereknek a nevelésével kapcsolatban.

A Kristály gyerekek különböző típusai

A "Kristály gyermekek" néven ismert csoportnak több különböző neve is van. Ezek a nevek általában a Kristály gyermekek különböző típusaira utalnak.

A Kristály gyermekeket néha "Arany Gyermekeknek" is nevezik. Ez arra a tényre utal, hogy sokszor a spirituális evolúció Arany Sugarán testesülnek meg. Ez azt jelenti, hogy egy fejlett lélek minden tudásával és megértésével születnek, és képesek arra, hogy olyan létezőkké váljanak, akiket korábban "avatárnak" hívtunk. Olyan létezők, akik a tudatosság egy fejlett állapotát hordozzák a bolygó számára. És ha ilyen sok potenciális avatár érkezik, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a bolygó gyors iramban fog felemelkedni magasabb szintekre.

Ám a Kristály létezők képesek egyszerre több sugarat is keresztüláramoltatni magukon, és sokan megtestesítik a Magenta Sugarat is. Ők a képzőművészek, költők, zenészek és az érzékelők Ők elsősorban azért jöttek, hogy az emberiséget újra összekapcsolják a kreatív képességeivel. Meg fognak minket tanítani arra, hogy újra táncoljunk, énekeljünk, zenét szerezzünk, és ünnepeljük a multidimenzionális emberi létezés tapasztalatát.

Találkoztam már olyan Kristály létezőkkel is, mind felnőttekkel, mind gyerekekkel, akik az indigó-lila és a zöldeskék sugarat testesítik meg. Úgy tunik, ez a bolygó gyógyításával és a tudatosság magasabb angyali dimenzióival való összeköttetéssel van kapcsolatban. Ők a bolygó tanítói és gyógyítói.

Természetesen egy Kristály létező mind a négy sugarat is keresztüláramoltathatja magán egyidejűleg, és lehet egyszerre művész, tanító és gyógyító.

Ha egy Kristály létező tudatosságának járművét arra a pontra fejlesztette, hogy a Föld planetáris megtapasztalásával kapcsolatos ÖSSZES sugarat át tudja áramoltatni önmagán, akkor Szivárvány Kristály létezőnek nevezhetjük.

Születtek már olyan gyermekek, akik számára nyitva áll a lehetőség, hogy Szivárvány Kristály létezőkké váljanak. Ám én még nem tudok senkiről, aki már most ténylegesen megtestesítené az összes sugarat. Valószínűleg ez egyelőre még nem lehetséges, ám a teljes Krisztusi Tudatosság elérésével elérhetővé válik számunkra az evolúció következő lépéseként.

Ajándékaik számunkra: a jelen és a jövő

Ahogy neveljük a Kristály gyermekeinket és gondoskodunk róluk, fontos, hogy tudatában legyünk az ajándéknak, amit nekünk hoznak.

Ők a jövő. Megmutatják, mivé válunk. És a különleges ajándékuk számunkra az, hogy tudatják velünk, hogy MOST ilyenek lehetünk, ha azt választjuk, hogy hagyjuk, hogy az energiájuk a következő fokhoz vezessen minket az evolúciós létrán.

Azáltal, hogy jelentos számban érkeznek a bolygóra, kiváltják az Indigó-Kristály átalakulást vagy spirituális ébredést sok-sok emberben, akik már itt vannak a bolygón. És nincs korhatár. Lehetsz 10 éves vagy akár 100, bármikor élhetsz a Kristály Energia Hulláma kínálta lehetőségekkel. Egyre több felnőtt születik újjá Kristály Gyermek állapotába, és válik Kristály felnőtté.

Ez nehéz folyamat lehet, ám a Kristály gyermekek tartják számunkra az energiát és támogatnak bennünket az energetikai szinteken, ahogy ők arra kérnek minket, hogy támogassuk őket a fizikai síkon.

Ez a bölcsesség cseréje. Ők a jövő bölcsességét hozzák el, megmutatva, hogy kikké válunk. Viszonzásképp arra kérnek minket, hogy adjuk át nekik a múltunkból származó bölcsességet, amire szükségük van, hogy itt lehessenek a földi idő jelen pillanatában.

Ez egy partnerkapcsolat. Egy partnerkapcsolat, melyben a Jövő és a Múlt egyesülnek a Jelen Pillanatban. És ezen a kapcsolódási ponton történik meg a Felemelkedés és az Evolúció csodája. Egy Új Földet teremtünk és az Ember Angyaloknak egy új faját a Múlt és a Jövő ezen házasságában.

Ünnepeld hát a Kristály vagy Krisztusi gyermekedet, mint egy csodálatos - neked szóló - ajándék hordozóját!

Celia Fenn
Indigó-, kristály- és szivárvány-gyerekek

 


Ez a három generáció azért kapta a furcsa - Indigó-, kristály-, szivárvány- elnevezést, mert az aurájuk színei, az energiamintájuk leginkább a nevüket adó dolgokhoz hasonlít. Az Indigó-gyermekeknek rengeteg indigókék szín van az aurájukban.

Találkozz a szivárvány-gyermekekkel!


Ők a mi isteni voltunk megtestesítői, és példák arra, mekkora lehetőségeink is vannak. A  szivárvány-gyermekek e földön sosem éltek még, a kristály-gyermekek gyermekei ők. A szivárvány-gyermekek senkitől sem félnek. Kicsi avatárok ők, az istenek földi testet öltött alakjai, és az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születtek, hogy adhassanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor.


És persze, itt vannak a kristály-gyermekek


Az első, amit észreveszel rajtuk, a szemük: hatalmasak, beléd hatolnak, és bölcsebbek, öregebbek, mint maga a gyerek. A kristály-gyermek szeme - ha rád néz - hozzád kapcsolódik, hipnotizál, és azon veszed észre magad, hogy a lelked ott áll meztelenül előtte, mindent láthat. Talán észrevetted már, milyen gyorsan népesítik be földünket az ilyen gyerekek. Mind boldogok, elégedettek és megbocsátók. A fénnyel dolgozók új generációja ők, egészen picik, alig hét évesek, és nem is hasonlítanak az előző nemzedékhez. Sok szempontból ideálisak a tulajdonságaik, azt az irányt mutatják, amerre az emberiség fejlődik – és az bizony jó irány.


Az előző generáció szülötteit, akik most héttől talán huszonöt évesek, nevezzük indigó-gyermekeknek


Pár tulajdonságuk hasonlít a kristály-gyermekekéhez. Mindkét nemzedék nagyon érzékeny, szenzitív inkább, és különleges képességeik vannak, fontos életcélokkal rendelkeznek. A fő különbség a temperamentumukban rejlik. Az indigógyermekek harcos szelleműek, mert közös céljuk a minket már nem szolgáló régi rendszerek ledöntése, felszámolása. A kormányokkal harcolnak, az elavult oktatási és jogi rendszerekkel, amikben már nincs többet semmi logika. És ehhez kemény elhatározottság és erő kell.


Azok a felnőttek, akik általában utálják a változást és a kényelem hívei, félreérthetik az indigógyermekeket. Rendszerint sikerül is őket besorolniuk valamilyen pszichiátriai rendellenesség „dobozába”, mint például a hiperaktivitás, a figyelemhiányos rendellenesség, És persze, ha gyógyszeresen kezelik, az indigók nagy része elveszti csodás érzékenységét, a szellemvilág ajándékait, a harcos szellemet.


Ennek ellentéteképpen a kristály-gyermek nyugodt és kiegyensúlyozott


Persze, hisztizhet néha, de a legtöbb esetben megbocsátó és könnyen kezelhető. A kristályok nemzedéke az indigók által vágott ösvényen jár. Az indigó-gyermek megy előre - bozótvágó késsel a kezében -, és eltakarít mindent, ami zavaros, ami útban van. Utána megy a kristály-gyermek, a már megtisztított ösvényen, egy már biztonságosabb és békésebb világba. És ott majd a félelmet nem ismerő szivárványgyermekek tehetik azt, amit tenniük kell: adhatnak.


Az indigó-gyermekek nagy része tisztánlátó


A kristály-gyermekek aurája opálos, ezernyi pasztellszínnel. Imádják a köveket és kristályokat, vonzódnak hozzájuk. A szivárványgyermekek szivárványszín energiát sugároznak, olyat, amivel mi mind teremtődtünk, ami az egészségünket és kiegyensúlyozottságunkat biztosítja.


Az indigógyermekek megérzik, ha hazudnak nekik


Ugyanúgy, ahogy a kutyák megérzik a félelmet. Tudják, mikor nem mondanak nekik igazat, mikor atyáskodnak felettük, mikor manipulálják őket. És mert közös céljuk egy új, egységes világ megteremtése, hogy ebbe az irányba terelgessenek minket, az indigók belső „hazugságérzékelője” kikapcsolhatatlan. Mint már mondtuk, a harcos szellemük sok felnőttet megrémít, és mert nem viselik el a hazugságot, sokszor nem tudnak számunkra hétköznapi szituációkban, akár otthon, az iskolában vagy a munkahelyen megfelelni. Egyszerűen nem tudnak másképp cselekedni, mint ahogyan éreznek, nem tudják tettetni, hogy minden rendben van. Így aztán gyakran kerülnek orvos kezébe, aki aztán nyugtatókat és erős gyógyszereket rendel el.


A kristály-gyermekek velük született spirituális képességeit is gyakran félreértik


A kristály-gyermekeknek gyakran van telepatikus képességük, ettől aztán sokkal később kezdenek el beszélni, mint kortársaik.


Már most is egyre többen vagyunk, akik valamilyen szinten hozzáférünk pszichikus képességeinkhez. Egyre inkább érdeklődünk a paranormális dolgok iránt, már nem titokban, könyvek, tévéműsorok is foglalkoznak vele, és nem csak „csodabogárként” a színes hírekben.


Nem is meglepő hát, hogy az indigógyermekeket követő generáció hihetetlenül gyakran rendelkezik telepatikus képességekkel.


A kristály-gyermekek nagy része jó későn kezd beszélni, nem ritka, hogy csak három, négy éves korban. De a szülőknek még sincs gondjuk addig sem a kommunikációval. Épp ellenkezőleg.


A kristály-gyermekek szülei valamiféle elméből-elmébe kommunikációval boldogulnak, nem is rosszul, gyerekeik pedig telepátiával, maguknak kitalált jelbeszéddel és hangokkal, sőt, dallamokkal segítenek rá.


A baj akkor kezdődik, a kristály-gyerekkel, ha a hivatalos felmérések, - épp a kései beszédkezdés miatt - abnormálisnak, óvoda és iskola éretlennek, sőt autistának minősítik őt.


Az autizmus definíciója teljesen világos


E szerint az autista személy a saját kis világában él, és nincs kapcsolata az azon kívül állókkal. Az autista azért nem beszél, mert nincs mit mondani a másoknak, nem érdekli, hogy gondolatait megossza velük.


De a kristály-gyermekek nem ilyenek


Épp ellenkezőleg. Szinte mindenkihez láthatatlan szálak kötik, kommunikatívak, kedvesek és simogatók. És tehetségesek, filozófiai és szellemi téren is. Szinte hihetetlen mértékű kedvességgel és érzékenységgel fordulnak a külvilág felé. A kristály-gyerekek mindig tudják, érzik, kinek van szüksége egy ölelésre, egy puszira. Egy autistát ez nem érdekelné.


Ezek a gyerekek a válaszok az imáinkra


A szivárványgyermekek csak most vannak születőben, ahogy a kristálygyermekek egyre növekednek, lassan felnőttek lesznek. A szivárványgyermekek dolga talán az, hogy pótolják az ezerszínű fényt, ami egyre kevésbé ér minket, pedig szükségünk van rá. Mintha csak kimennénk a mezőre, a napfényre, tőlük is a szivárvány minden színében pompázó energiát kapunk.Forrás: http://noiportal.hu/main/npnews-3135.html

                                                                                                                         

Az indigó-, a kristály- és a szivárványgyerekek után a szellemvilág egyre újabb küldöttei érkeznek a Földre. A most született babáknak állítólag már a DNS-ük is más, és egyenesen fenomenális képességekkel rendelkeznek.

Az Új Idők különös gyermekei ők. Első generációjuk, az indigógyerekek már felnőtt korba léptek. A nyolcvanas években fedezte fel őket Nancy Ann Tape amerikai kutatónő, aki az embert körülvevő elektromágneses mező, az aura színeit vizsgálta. Aztán ezeket az színeket összefüggésbe hozta bizonyos emberi tulajdonságokkal és viselkedési mintákkal. Nos, ez a kutatónő úgy találta, hogy az 1977 után született gyermekek 80 százalékát egy mélykék színű aura veszi körül. Innen ered az indigó elnevezés. A fogalmat azután mások fejlesztették tovább. A kilencvenes évek végére az indigógyerekek előbb pedagógiai kérdéssé, majd az újfajta spiritualitás hordozóivá váltak.


„A mai gyermekek mások – több érdeklődésre tartanak számot, intelligensebbek, hajlamosabbak a konfrontációra, spirituálisabbak és némely esetben ...akár agresszívabbak is. Ez a tény a gyermekgondozás másfajta, a régi módszerektől eltérő formáját teszi szükségessé” – olvasható Jan Tober és Lee Carroll bestsellerré vált Indigó gyermekek című könyvében.

Ettől fogva a kezelhetetlen gyerekek szülei válogathattak: a csemetéjük vagy hiperaktív, vagy indigó. Az indigó gyerekek jellemzői (nagyfokú önállóság, nonkonformizmus, antiszociális viselkedés, felsőbbrendűségi érzés) nem ismeretlenek a pedagógiában, legfeljebb a kezelésükre alkalmazott nevelési módszerek módosulnak. A témában jártas pedagógusok végtelen türelmet, megértést és erőszak nélküli kommunikációt tanácsolnak a szülőknek.

 

AZ ÉG KÜLDÖTTEI


 

Az ezoterikus látásmód viszont nem csupán nevelési kérdést lát az indigók megjelenésében, hanem egyenesen az emberi faj megújulását. Vajon ezek a nyugtalan, rosszul alvó, vitathatatlanul kreatív, ugyanakkor önimádó gyermekek fogják orvosolni az emberiségnek azokat a problémáit, amelyek megoldására a mai felnőttek bevallottan képtelenek? A New Age mozgalom határozott igennel válaszol. Ezeknek a gyerekeknek küldetésük van, speciális feladatokat kell teljesíteniük, nehéz próbákat kell kiállniuk. A legfőbb küldetésük azonban az, hogy előkészítsék a terepet a következő nemzedék: a kristálygyerekek számára.

Ezek a gyerekek 1998 után kezdtek megjelenni a Földön, és hatalmas, szuggesztív szemükről lehet felismerni őket. Ők nem születnek, hanem inkarnálódnak a bolygóra, és segítenek az emberiségnek, hogy elkerülje a végítéletet. A kristálygyerekek aurája már nem kékeslila, hanem átlátszó, gyakran pulzáló, arany-ezüstös. Jóval nyugodtabbak az indigóknál, és még náluk is érzékenyebbek. Testileg és lelkileg egyaránt. Hajlamosak a kiütésekre és az allergiára, mivel a bőrük „energetikai frekvenciája” nem tudja elviselni a környezeti mérgeket. Koravén kis bölcsek, akik telepatikusan kommunikálnak a szüleikkel és a testvéreikkel. Ezért általában sokkal később tanulnak meg beszélni, mint normál társaik. Viszont gyógyító erővel rendelkeznek, nagyon muzikálisak, és egyéb művészi hajlamaik is kifejlettek. Erősen vonzódnak a kristályok és a szép kövek iránt, és valamilyen kapcsolatban állnak az angyalokkal.


Még náluk is magasabb energiaszinttel rendelkeznek az őket követőszivárvány-gyerekek. Miként a szivárvány, úgy ők is minden rezgést és minden színt magukban hordoznak, hogy teljesítsék spirituális küldetésüket. Ez pedig nem más, mint megnyitni az emberek szívét, és egy új fejlõdési spirálba emelve jobbá tenni az emberiséget. Ahogyan a szivárvány összeköti az eget a földdel, olyan küldöttei az égnek ezek a gyerekek itt, a Földön. Ezért hívják őket csillaggyerekeknek is. A szeretet követei ők. Állítólag ha elegen lesznek, és a szeretet tiszta energiájával megemelik a bolygónk rezgésszintjét, akkor jobbra fordul az egész Föld sorsa.

Okkulturálisan nézve már megindult a mentősereg: az indigók, a kristály- és szivárványgyerekek, és az egyelőre sehova sem sorolható társaik. Róluk szól Meg Blackburn Losey bestsellere: A ma gyermekei. A hölgy pár évig terapeutaként dolgozva „fedezte fel” a gyerekek újabb nemzedékét, akik még fiatalabbak és már egyenesen fenomenális képességekkel rendelkeznek. Az átmenet gyermekeinek nevezi őket, csodálatos földi angyaloknak, és ők még csak a kezdet. Ugyanis egyre több olyan gyermek születik a világra, akik őrzik a lelkek birodalmával és a szellemi világgal való spirituális kapcsolatukat.

 

SZKEPTIKUSAN NÉZVE

Sok szülőt tölti el büszkeséggel, ha rájön, hogy a csemetéje indigó vagy kristálygyerek. Másokat inkább elbizonytalanít, pláne, amikor megtudják, hogy csodagyermekük DNS-e is eltér az övékétől, tehát valójában egy új faj képviselője. Tekintve, hogy a DNS molekula kettős spirál szerkezete minden élőlényben megegyezik, elég ijesztő lehet belegondolni, hogy a homo sapienshez tartozó anyukák egy új, ismeretlen faj egyedeit hordozzák a méhükben.

indigo-crystal.mindenkilapja.hu/
 https://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/indig-kristly-csillag-gyerekek/az-indig-kristly-s-szivrvny-gyerekek

                                                                                                                     

Az indigó személyiség erősségei

   

Gyermekként ...

... szeretne teljes jogú tagja lenni a családnak.

... szereti a természetet.

... mindenkivel törődik a családban.

... lojális a családdal.

... tanulási vágy és tudásszomj jellemzi.

... megvan az a képessége, hogy gyógyítólag hasson az emberekre.

... nem családtagokkal is nagyon nyitott és bizalommal teli, ha úgy

érzi, megértik.

Felnőttként...

... állhatatos és megbízható.

... nyílt és őszinte.

... komolyan veszi az életet.

... bátor.

... médiális képességei vannak.

... mindenben nagyon intenzív.

... megérti saját lényének természetét a világegyetemhez való viszonyulásban.

Kommunikációs képessége:

• Szereti az intenzív, szellemileg igényes és dinamikus beszélgetéseket.

• Mélyen átadja magát a beszélgetéseknek.

Érzések szintjén, nem érzelmileg: az indigó gyerekek nyílt szívűck, szeplőtlenek

őszinték és feltétlen szeretet éreznek minden és mindenki iránt. Másoktól ugyanez

várják el. Ha ilyen tekintetben csalódnak, az nagyon mélyen érinti őket.

• Nagyfokú együttérzésre képes mindenki és minden iránt.

• Akkor érzi magát jól, ha csak egyvalakivel, vagy nagyon kis

csoporttal áll szemben.

• Számukra a kommunikáció érzést, gondolatcserét és gyógyítást

jelent.

Jellegzetessége:

• Szomjazik a tudásra.

• Belsőleg fegyelmezett.

• Világos és céltudatos.

• Nyitott az alkotó javaslatokra és az őszinte ösztönzésekre.

Barátságban:

• Nagyon hűséges.

• Őszintén törődik vele, hogy jó legyen a másiknak.

• Leginkább a kevés, de mély barátságot kedveli.

• Szívesen fordít időt egy kapcsolat ápolására.

• Nehéz helyzetekben erősnek mutatkozik, és bátorítani tudja a

gyengébbeket.

• Őszinte részvétet érez.

• Szenved a felszínes kapcsolatoktól.

                                                                                                                                               

Az indigó személyiség gyengéi


Gyermekként ...

... túlérzékeny és túl nyitott a külső befolyásokra.

... sokszor magának való.

... gyakran nehéz vezetni és nevelni.

... többnyire úgy érzi, nem értik meg és nem ismerik el.

... hiperaktív és sokszor dekoncentrált.

... hajlamos rá, hogy idealizáljon más embereket vagy helyzeteket.

... álmodozó, saját világába menekül.

Felnőttként...

... öntelt és türelmetlen.

... komoly problémái vannak a tekintéllyel.

... szeretné, ha mindenki elismerné és értékelné.

... sokszor nehezen tudja kifejezni magát szavakkal.

... lehet felfuvalkodott.

Kommunikációs képessége:

• Elszigetelődik, ha úgy érzi, nem értik meg.

• Könnyen elveszíti a kapcsolatot belső lényével és kizökken középpontjából.

• Sokszor úgy érzi, a szavak korlátozzák.

• Nem tudja elviselni az álszentséget és képmutatást.

Jellegzetességei:

• Sokszor túl magasak az elvárásai önmagával és másokkal szemben

is, tökéletességre törekszik.

• Türelmetlenül reagál a nem világos kezdeményezésekre és javaslatokra.

• Nem vállalja a vezetést, és megtagad minden felelősséget.

Barátságban:

• Sok megértésre van szüksége a barátaitól.

• Többnyire csak egy barátjával vagy barátnőjével játszik.

- Sokszor saját fantáziavilágában él.

- Nagyon könnyen meg lehet bántani, és ezek mélyen érintik.

- Szeretnek egyedül vagy számítógéppel játszani.


       

Az indigó színcsoport negatív tulajdonságai:

- túlzott önelégültség.

- merev ragaszkodás a külső formákhoz,

- büszkeség,

- szűklátókörűség,

- szomorúság,

- elutasítás,

- elszigetelődés,

- nagyzási hóbort,

- irreális idealizmus,

- elszakadás a realitástól,

- tekintélyproblémák,

- egyedül érzik magukat,

- depresszió,

- sajnálat, megbánás, önhittség,

- a felelősség elutasítása,

- hajlam az ítélkezésre.
                                                                                                 

                                                                                                                               

Indigószín tulajdonságok


Különböző színrendszerek léteznek, amelyek az emberi viselkedési mintákat

bizonyos színcsoportokhoz rendelik. A színek alapvetően alkalmasak

az ilyen besorolásra, mert jelentésük szimbolikus, és mint az érzelem

és viselkedésmód kifejezői, széles körben elterjedtek. Ezek a besorolások

a sokéves megfigyelésekkel egyre pontosabbak lesznek. Az

egyik ilyen színcsoport az indigó, és ez a színbesorolás nagyon találóan

és világosan felfedi az új gyermektípus tulajdonságait és képességeit.

Az alábbi felsorolás pozitív indigószín tulajdonságokat mutat be:

• a szem fizikai érzékelő képességénél többet látnak,

• egyensúly az anyagi és a spirituális között,

• elektromos, hűsítő és tisztító,

• tudni, de nem tudva, hogy miért.

• kapcsolat a női intuíció egy mélyebb szintjével,

• megvan bennük a bátorság, hogy átlépjenek a szellemi világba

vezető kapun, bízva abban, ami láthatatlan,

• semlegesség, objektivitás és elfogadás,

• odafigyelnek saját magukra és bíznak belső hangjukban (belső

kommunikáció),

• spirituális igazság keresése,

• erő és kitartás,

• önbizalom,

• fegyelem,

• hatalmas tervező- és tájékozódóképesség,

• méltóságot sugároznak, nemes (királyi) a tartásuk, nagyon spirituálisak,

• van érzékük hozzá, hogy a megfelelő pillanatban a megfelelő

dolgot mondják,

• integritás,

• a magasabb tudat érzékelésének aspektusa: az a képesség, hogy

érzékeljék, mi történt a múltban vagy mi fog bekövetkezni a jövőben,

• őszinteség,

• nincs egótudatuk,

• rendelkeznek azzal a képességgel, hogy eltávolodjanak, és magasabb

nézőpontból tekintsenek a dolgokra,

• hiányoznak belőlük az önmagukra vonatkozó félelmek,

• személyes bátorság,

• az önuralom bizonyos foka, különösen a koncentráció, meditáció,

a belső képek és az érzékeken túli érzékelés területén,

• a racionális észt teljesen uralja a kitágult tudat,

• a véráram tisztítói; általános regenerációs képesség,

• képesek a finomanyagi test pszichés áramlásait uralni,

• befolyásolják a látást, hallást és szaglást a pszichés, érzelmi és

spirituális szinten.Az indigó gyerekek spirituális feladatai


Az új gyerekek, az indigó gyerekek spirituális feladata sokszínű és nehéz.

Még fiatalok, amikor ezt a könyvet írom. Először fel kell nőniük,

ki kell bontakoztatniuk, és fel kell építeniük egyéniségüket és személyiségüket,

hogy fiatal felnőttként fizikailag átvehessék fontos feladatukat,

mindenki számára látható módon. Természetesen speciális energiamezőjük

jellegzetes magas, finom energiafrekvenciájukkal fontos

része spirituális feladatuknak. De ennél még sokkal több feladatot kell

teljesíteniük itt ezen a bolygón.

Az új gyerekek a mi jövőnk. Azért vannak itt, hogy segítsenek nekünk

a kettősség nehézségeit megoldani, hogy rátalálhassunk a szeretet

magasabb rezgésére. Akkor együtt, kéz a kézben, újra egészséges és

zöld bolygóvá tehetjük a Földet, ahol minden nép békében és szeretetben

élhet együtt. A mi gyerekeink és unokáink lesznek a holnap békéjének

valódi létrehozói. Egyik legfontosabb feladatuk, hogy változásokat

eszközöljenek a földön, és kinyissák a szemünket arra a tényre,

hogy sok dolog, amit nem szeretünk ugyan - de mégis elfogadunk -,

ahhoz az idejétmúlt rendszerhez tartozik, amelyre az új időkben nincs

már szükségünk. A demokrácia és az egyenjogúság kérdése az, hogy

mennyire éljük ezeket, fontosabb lesz mint valaha. Új világbékének

kell megteremtődni, amely minden, de tényleg minden országot, népet

és lényt magába foglal. Ez az a kívánság, amelyet mindenki, fiatal és

öreg, kicsi és nagy, fehér, fekete vagy sárga, indigó gyerek vagy felnőtt

a szívében hordoz!

Az indigó gyerekek legfontosabb spirituális feladataik

• Mindenkit feltétel nélkül szeretni, hogy a földön újra „feltételek

nélkül" szeretet uralkodjon.

• Az emberiség és a világ magas frekvenciájával lehetőséget adjanak

rezgésük megemeléséhez.

• Elterjeszteni a földön a toleranciát.

• Megélni médiális képességeiket, hogy az emberiség újra „normálisnak"

fogadja el a médialitást.

• Megtanítani, hogy minden az egyén és a csoport legfőbb javára

kell, hogy történjen.

• Kinyilatkozni az emberiségnek, hogy lélekcsaládok léteznek.

• Kapcsolatba hozni szüleiket saját spiritualitásukkal.

• Segíteni az emberiségnek megszabadulni a túlhaladott meggyőződéseken.

• Új gyógyító módszereket hozni a földre.

• Meggyőzni az emberiséget, hogy mindenért, ami az életében

történik, vállaljon felelősséget.

• Megtanítani, hogy az anyag a gondolatot követi, ami azt jelenti,

mi magunk teremtjük a világunkat és naponta meg is változtathatjuk.

• Összekapcsolni az embereket újra magasabb önvalójukkal és

így intuíciójukkal.

indigo-crystal.mindenkilapja.hu/http://spiritualisanya.blogspot.be/2010/02/kristalygyerekek.htmlAz új generáció - A Kristálygyerekek
Általános jellemzőik:

Ezek a gyerekek sokszínű, átlátszó aurával rendelkeznek. Olyan pasztellszínben pompáznak, mint például egy kvarckristály prizmaeffektusa. Nagyon vonzódnak a kristályokhoz és a kövekhez, ezért innen kapták a nevüket.

Először a szemüket vesszük észre, nagyok, áthatóak, és életkoruk ellenére bölcsen csil­lognak. Szemeik hipnotikus módon babonáznak meg bennünket, és mindeközben teljes mér­tékig belelátnak a lelkünkbe. Boldogak, elbűvölők és megbocsátók.

Rendkívül érzékeny és pszichikai képességekkel megáldott. Fontos élet­céllal érkeztek a Földre. Az indigó és a kristálygyerekeknél a fő különbség a temperamentumukban figyelhető meg. Az indigó­gyermekek harcos lelkűek, mivel kollektív céljuk az, hogy eltöröljék azokat a régi szemléletmódokat, amelyekből többé már nem lehet profitálni. Azért vannak itt a Föl­dön, hogy megdöntsék azokat a kormány­zati, oktatási és jogi rendszereket, melyek nélkülöznek minden tisztességességet. Ah­hoz, hogy ezt véghezvigyék, temperamentu­mosnak és elkötelezettnek kell lenniük. Azok a felnőttek, akik ellenállnak a változásoknak, és akik nagyra becsülik a fennálló rendet, félreérthetik az indigógyermekeket. Sokszor téves pszichiátriai diagnózist állítanak fel ve­lük kapcsolatban, olyan címkékkel illetik őket, mint például: hiperaktív gyermekek vagy figyelemzavarral küszködő gyerekek. A sajnálatos ebben az, hogy amikor el kezdik őket kezelni, akkor elveszítik érzékenységüket, csodálatos spirituális képességeiket és harcos attitűdjüket.

Velük ellentétben a kristálygyerekek igen derűsek és kiegyensúlyozottak. Persze vannak időnkénti dühkitöréseik, de ezek a gyerekek igencsak megbocsátóak és könnyen kezelhetőek. A kristálygyerekek képviselik azt a generációt, amelynek tagjai az indigó gyerekek úttöréséből profitálnak. Először is, az indigógyerekek egy „hosszú éles kést hordoznak” magukkal, mellyel bármely integritást nélkülöző dolgot „lenyesnek”. Így a Kristálygyerekek ezt a megtisztított nyomot követik majd egy biztonságosabb és egy sokkal biztosabb világba.


A kristálygyermekek későn kezdenek el beszélni. Korai életszakaszukban, a szűk családi körben elsősorban intuícióval, telepatikus úton kommunikálnak. Akkor kezdenek el inkább beszélni, amikor már több emberrel érintkeznek.


Nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal, gyógyító képes­séggel rendelkeznek, gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbeli emlékekről. Rendkívüli művészi adottságaik vannak és kreatívak, a vegetáriánus ételeket és italokat kedvelik a megszokott ételekkel szem­ben.


- cikk forrása: ollózva az internetről –


Mint egy kristálygyermek anyukája elmondhatom, hogy valóban különös képességgel rendelkeznek ezek a csemeték, de itt is megjegyzem – ahogy az indigó gyerekeknél – nem lehet őket úgy nevelni, hogy csodabogárként tartjuk számon és elvárunk tőlük olyan dolgokat, ami nem megszokott egy gyerektől. Ők is esznek, isznak, alszanak és nagyon sok odafigyelést igényelnek. Szükségük van – mint minden gyermeknek – a szülői törődésre, szeretetre, mert ettől lesz teljes az életük, magabiztos, kiegyensúlyozott.


Syl


Kristálygyerekekről még ezeket olvashatod:

A kristálygyerekek jellemzői

Mikortól születnek kristálygyerekek?

Indigó gyerekek

Mikortól születnek indigó gyerekek?


https://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/indig-kristly-csillag-gyerekek/kristlygyerekek
A Kristálygyerekek

 
nagy szeműek és átható a tekintetük, vonzó személyiséggel rendelkeznek, nagyon szenvedélyesek. Későn kezdenek el beszélni, nagyon muzikálisak, és hamarabb énekelhetnek, mint beszélnének, a beszédhez telepátiát és saját maguk által kialakított jelbeszédet alkalmaznak. Nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal, gyógyító képességgel rendelkeznek, nagyonvonzódnak a kristályokhoz és kövekhez,gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbeli emlékekről. Rendkívüli művészi adottságaik vannak és kreatívak, a vegetáriánus ételeket és italokatkedvelik a megszokott ételekkel szemben, lehetnek vakmerő felfedezők és hegymászók, rendkívüli egyensúlyérzékkel megáldva.
„Olyan időben élünk, amikor a földi élet egyre inkább kibillen egyensúlyából. Olyan világban élünk, ami előnyben részesíti a hatalmat és a pénzt a szeretettel és az elégedettséggel szemben. Mégis omladozni kezdett az elmúlt években ez a világ. Vallások, kormányok és más hatóságok veszítik el hitelességüket, és ezzel tagjaikat vagy támogatóikat. Értékrendünkben megmutatkoznak az ürességek. Csak egészen kevesek valóban boldogok, ésőrizték meg álmaikat, a legtöbbjüké szertefoszlott. Az emberiség az elfogadott kompromisszumok és elfojtások révén szinte elvesztette önbecsülését és a természethez való kapcsolatát. Viszonyaink sokszor laposak és felszínesek, túlságosan a büszkeség, féltékenység, vádló magatartás vagy ínség uralja őket. A szeretet helyett inkább a vágy és az egoizmus uralkodnak. Sokan nem mernek már mély bizalmat kialakítani, szerepet játszanak és elfelejtik álmukat, hogy "a földi Mennyországban éljünk". A szülők elhalasztják álmaikat, amíg a gyerekek megnőnek, hogy aztán rájöjjenek, most már túl öregek hozzá.


Felsőbb önvalónkkal való kapcsolatunk, az isteni szikra elhalt bennünk. A szellemi világ segítségét nem vesszük igénybe, mert már nem is hiszünk a létezésében. Életünk sokszor nem is valódi életminőségben telik. Üzleteink tele vannak áruval, amelyekre nincs igazán szükségünk és sok élelmiszer egészségtelen, gyakran növényvédő szerekkel, tartósítószerekkel vagy sugárzásokkal fertőzöttek. Sokan Üresnek érzik az életüket, amelyet külső szórakozással és anyagi dolgokkal próbálnak megtölteni....

 

Az Új Gyermekek Nevelése


Mint az Új Gyermekek angyali testőre, Michael Arkangyal azoknak ajánlja ezt az üzenetet, akik az Új Gyerekeket nevelik.


Sokan vagytok olyan bátor és merész lények, akik együtt nevelnek Indigó és Kristály Gyermekeket, vagy csak Kristály Gyermekeket. És sokan közületek aggódnak amiatt, hogyan neveljétek ezeket a gyermekeket, és vajon amit tesztek „jó”-e nekik. Igen, ők mások. Erősebbek, erőteljesebbek és gyakran energikusabbak, mint más gyerekek. Sokan, akik Indigó és Kristály Gyermekeket is neveltek, küzdötök a köztük levő különbséggel.


Tudnotok kell, hogy a Kristály Gyermekek olyan családot keresnek, ahol vagy a szülők, vagy a testvérek Indigók, mert energetikai szinten a Kristály Gyermekek kötődnek az Indigók erős, harcos energiájához. Az Indigók „tartják” az energiát a Kristályok számára.


Mindkét típusú gyermek „nehéz feladat” a szülők számára. Szülőként arra kényszerülsz, hogy felgyorsítsd saját személyes fejlődésedet a gyermeked magas frekvenciájú jelenléte által. A szülői képességeid minden lehetséges módon megkérdőjeleződnek, és valójában ez része Indigó és Kristály Gyermekeid „küldetésének”. Hogy megtanítsanak arra, hogyan tudod őket felnevelni szerető, bölcs és együttérző módon.


Gyakran mennyire nehéz ez számotokra. Nagyon keveseteket neveltek ily módon. Nem azért, mert a szüleitek nem szerettek benneteket, hanem mert nem ismertek jobb módszert. Olyan szülői mintákból merítettek, melyek a félelem és az alkalmazkodáson alapultak. A gyerekeitek azért jöttek, hogy megmutassák nektek, hogyan tudjátok félretenni ezeket a mintákat, és hogy tudtok újakat teremteni.


Ám, hogy ezt meg tudjátok tenni, növekedni kell önmagatokban. Milyen kimerítő tud ez lenni, foglalkozni a régi és az új mintákkal, valamint a saját rohamos fejlődésetekkel, miközben nevelnetek kell ezeket az intelligens és nagy energiájú gyermekeket.


Kérjük, értsétek meg, hogy mindegyikőtök, aki ezt a szerepet vállalta, úttörő. Új módszereket alkottok, és bár ez nehéz feladat, mindegyikőtök nagyszerűen csinálja. Közösen egy új szülői mintát teremtetek, hogy az Új Gyermekek szeretetben és elfogadásban nevelkedhessenek.


Csak tudjátok, hogy magasabb szinten ti és a gyermekeitek egy szerető kapcsolaton dolgoztok, amiben mindketten tanultok, és megteremtitek az új kollektív archetípust.


Így, szülőként tudnotok kell, hogy a munkátok létfontosságú a bolygó jövője szempontjából. Minden nap segítetek megteremteni az Új Földet. Békéljetek meg az erőfeszítéseitekkel, és tudjatok róla, hogy a gyermekeitek értékelik azt, amit tesztek, ahogy értékelnek titeket és a munkátokat is. A Kristály emberek jövő generációja bölcs idősekként fog tisztelni benneteket, akik megalkották az Új Föld archetípusát, hogy mások ezt követhessék.


 


Az autista gyerekekről


Az autista gyerekek az igazi „csillaggyerekek”. Ők magasabb dimenzióbeli lények, akik azt választották, hogy energiáik nagy része maradjon a felsőbbszinteken. Evvel nagyon értékes „szolgálatot” tesznek a bolygónak. Az energia kapukat magasabb frekvencián tartják. Erre ti magatok eddig nem voltatok képesek, mivel az energiáitok nagy részét az alacsonyabb szinteken és frekvenciákon tartjátok. Ezért jön most olyan sok „autista” lény a bolygóra. Ők nélkülözhetetlen részei a bolygó magasabb frekvenciára emelkedésének. A munkájuk értékes. Ők értékesek.


Ezek az úgynevezett „autista” gyerekek azt választották, hogy a hatodik vagy magasabb dimenzióban tartják az energiát. Ezért az alacsonyabb frekvenciákon meglehetősen „kényelmetlenül” érzik magukat. Az ő lélek frekvenciájuk olyan magas, hogy erőlködnek, hogy jól érezzék magukat a tivalóságotokban. Nem tudnak olyanok lenni, mint ti, és ti nem engeditek őket, hogy azok legyenek, akik ők igazán.


Sok autista gyerek viaskodik a címkékkel, amivel jelölitek őket. Diszfunkcionálisnak, tanulási rendellenességekkel küzdőnek hívjátok őket, és nem veszitek észre az ajándékokat, amit nyújtanak. A ti kiváltságotok, hogy támogassátok ezeket a lényeket, akik nyitva tartják a csillagokra nyíló kapukatt, hogy átléphessetek rajtuk.


Arra kérünk, hogy vegyétek észre, mennyire szeretőek és gyönyörűek. És hogy a „furcsaságukkal” megmutatják, hogy az ember lehet multidimenzionális, és hogy a magasabb dimenziókban létezés egy nagyon más tapasztalatot teremt, mint a főleg az alacsonyabb szinteken élés.


Ezek a gyerekek a csillagok szent ajándékai. A ti ajándékotok, hogy támogatjátok és szeretitek őket. Tartsátok őket becsben és lássátok azt, hogy kik ők igazán. Emlékeztetők, hogy a kozmosz szélesebb és nagyszerűbb és furcsább, mint ahogy az alacsonyabb frekvenciák korlátozott és kondicionált hiedelem rendszerében érzékelhetitek.


Ahogy magasabb frekvenciákra emelkedtek, „találkozni” fogtok ezekkel a gyerekekkel, és megtanuljátok, hogy magasabb dimenziójú csillag utazókat tiszteljetek bennük. És ahogy megértitek őket, ti is olyanokká váltok, mint ők, ahelyett, hogy őket akarnátok olyanokká változtatni, mint ti! De ez egy misztérium és tanítás, amit az elkövetkező években fednek fel előttetek, ahogy kinyitjátok a szíveteket az ilyen gyerekek felé, akik azért jöttek, hogy a tanáraitok legyenek a csillagok felé vezetőúton!


csillaggyerekek.blogspot.com


 A Kristálygyerekek


Útmutató a Médiumi Képességű Gyermekek Legújabb Generációjához

Legelőször a szemüket vesszük észre. Nagyok, áthatóak, és életkoruk ellenére bölcsen csillognak. Szemeik hipnotikus módon babonáznak meg bennünket, és mindeközben teljes mértékig belelátnak a lelkünkbe. Boldogak, elbűvölők és megbocsátók.Ezek az új fénymunkások, akik nagyjából hétévesek, nem olyanok, mint az előző generáció gyermekei. Sok tekintetben tökéletesek, arra mutatnak előre, amerre az emberiség tart- egy pozitív irányba! Az idősebb gyermekeket- hozzávetőlegesen hét és huszonöt év körüliek- „indigó gyermekeknek” nevezzük, akik néhány tekintetben osztoznak a kristály gyermekek tulajdonságaiban. Mindkét generáció rendkívül érzékeny és pszichikai képességekkel megáldott. Fontos életcéllal érkeztek a Földre.A fő különbség a temperamentumukban figyelhető meg. Az indigógyermekek harcos lelkűek, mivel kollektív céljuk az, hogy eltöröljék azokat a régi szemléletmódokat, amelyekből többé már nem lehet profitálni. Azért vannak itt a Földön, hogy megdöntsék azokat a kormányzati, oktatási és jogi rendszereket, melyek nélkülöznek minden tisztességességet. Ahhoz, hogy ezt véghezvigyék, temperamentumosnak és elkötelezettnek kell lenniük. Azok a felnőttek, akik ellenállnak a változásoknak, és akik nagyra becsülik a fennálló rendet, félreérthetik az indigógyermekeket. Sokszor téves pszichiátriai diagnózist állítanak fel velük kapcsolatban, olyan címkékkel illetik őket, mint például: ADHD (hiperaktív gyermekek), vagy ADD (figyelemzavarral küszködő gyerekek). A sajnálatos ebben az, hogy amikor el kezdik őket kezelni, akkor elveszítik érzékenységüket, csodálatos spirituális képességeiket és harcos attitűdjüket. (Magával a témával Lee Carroll, Jan Tober és Doreen Virtue foglalkozik részletesen Indigó Gyerekek I.; II. és az Indigó Gyerekek Nevelése című könyvében.) Velük ellentétben a kristálygyerekek igen derűsek és kiegyensúlyozottak. Persze vannak időnkénti dühkitöréseik, de ezek a gyerekek igencsak megbocsátóak és könnyen kezelhetőek.A kristálygyerekek képviselik azt a generációt, amelynek tagjai az indigó gyerekek úttöréséből profitálnak. Először is, az indigógyerekek egy „hosszú éles kést hordoznak” magukkal, mellyel bármely integritást nélkülöző dolgot „lenyesnek”. Így a Kristálygyerekek ezt a megtisztított nyomot követik majd egy biztonságosabb és egy sokkal biztosabb világba. A kifejezéseket, mint pl. „indigó” és „kristály” ez a két generáció azért kapta, mert ezek azok a kifejezések, melyek a legpontosabban írják le az aurájuk színét és azok energiamintáját.Az indigó gyerekeknek nagyon sok kék szín van az aurájukban. Ez a szín a homlok csakra színe, mely a fej belsejében található, és a két szemöldök közötti energiacentrumnak felel meg. Ez a csakra felel a tisztánlátásért, vagy azért a képességért, mely az energiát, a látomásokat vagy szellemeket érzékeli. Az indigógyerekek nagy része rendelkezik ezzel a képességgel. A Kristálygyerekek gyönyörű, sokszínű, átlátszó aurával rendelkeznek. Olyan pasztellszínben pompáznak, mint például egy kvarckristály prizmaeffektusa. Ez a generáció szintúgy vonzódik a kristályokhoz és a kövekhez. Innen kapták a nevüket.


A kristálygyerekek jellemzői az alábbiak: általában 1995-ben vagy azután születtek, nagy szeműek és átható a tekintetük, vonzó személyiséggel rendelkeznek, nagyon szenvedélyesek. Későn kezdenek el beszélni, nagyon muzikálisak, és hamarabb „énekelhetnek”, mint beszélnének, a beszédhez telepátiát és saját maguk által kialakított jelbeszédet alkalmaznak. Sokszor tévesen autizmussal vagy Asperger szindrómával diagnosztizálják őket, kiegyensúlyozottak, édesek és kedvesek, megbocsátóak a többiekkel szemben.

Nagyon érzékenyek és empatikusak, nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal, gyógyító képességgel rendelkeznek, nagyon vonzódnak a kristályokhoz és kövekhez, gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbeli emlékekről. Rendkívüli művészi adottságaik vannak és kreatívak, a vegetáriánus ételeket és italokat kedvelik a megszokott ételekkel szemben, lehetnek vakmerő felfedezők és hegymászók, rendkívüli egyensúlyérzékkel megáldva. Összefoglalóan ők a Harmadik Évezred gyermekei!csillaggyerekek.blogspot.com

 "A spiritualitással foglalkozók abban hisznek, hogy az Isten gyerekek képében küldi a megváltást. Kis harcosok születnek a világra, akik részben tükröt tartanak nekünk, és megmutatják, milyen kegyetlen, durva, közönyös lett a világunk. Másrészt pedig megtanítanak újból szeretni, hinni, a szépre koncentrálni, és nem utolsó sorban jót cselekedni. Ezek a gyerekek, akik mintegy huszonöt éve születnek a földre, újra tanítanak minket arra, hogyan kell élni.Különleges tulajdonságaikról, viselkedésükről, és nem utolsó sorban aurájuk színéről ismerni meg őket. A legidősebbek közülük az indigó gyerekek, ők ma huszonöt és hét év közöttiek. Az aurájuk színében sok a lila, a sötétkék.

Őket követik a hét évesnél fiatalabb kristálygyerekek. Az ő aurájuk áttetsző és ragyogó, mint a kristály.

És a kristálygyerekek gyermekei lesznek majd a szivárvány gyerekek, akik aurájukból a ragyogást, a színek kavalkádját, a boldogságot szórják majd az emberiségre.


Ha kristálygyermeked van, remélheted, hogy szivárvány gyereket fog majd a világra hozni, vagy nemzeni.

Ők azért jönnek a Földre, hogy tükröt tartsanak nekünk, és felismerhessük magunkban a jóságot, az isteni lényeget. Megmutatják majd, micsoda lehetőségeink vannak. Megmutatják, hogy ha Istenben bízunk, nincs okunk félni, nincs okunk aggódni, hiszen Isten gondoskodik az ő gyermekeiről. Minden agresszió gyökere a félelem, a szivárvány gyerekek megmutatják, hogy félelem nélkül is lehet élni.


Képzelj el egy kisgyereket, aki sose retten meg semmitől, és bátran szembe száll bármivel és bárkivel, hogy a küldetését megvédje. Olyanok ők, mint a kis katonák, akik szívvel-lélekkel harcolnak a küldetésükért. Az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születnek, hogy adhassanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor.

Az a dolguk, hogy felhívják a figyelmünket az ezerszínű fényre, ami nap mint nap ér minket, mégsem vesszük észre. Ha egy ilyen gyermekre ránézünk majd, úgy érezzük, erdők, mezők, tengerek és az égbolt minden ragyogása egyszerre zúdul ránk.


Az indigó gyerekek azért születtek a Földre, hogy szembesítsenek minket azzal, milyen merevvé, rugalmatlanná és rombolóvá váltunk.

A kristály gyerekek megmutatják, hogy magányossá, idegenné és közönyössé váltunk.


A szivárvány gyerekek azért jönnek majd, hogy megmutassák, hogyan nyithatnánk ki a szívünket, hogy végre érezhessük isten szívét, ami a világmindenség középpontjában dobog."

csillaggyerekek.blogspot.com                                           http://www.ferfipont.hu/kristaly-es-szivarvanygyermekek/Kristály- és szivárványgyermekek
Mindannyian hallottunk már az indigógyerekekről. Azért nevezték el őket így, mert aurájuk színében a domináns szín a lila. Egy időben rengeteget cikkeztek, beszéltek róluk: ők azok a gyermekek, akik 1977 után születtek, érzékenyek, de erős akarattal rendelkeznek, makacsok, kreatívak, “öreg lelkek”, az orvosok – nem tudván, mit kezdjenek ezzel a felnövekvő nemzedékkel – hiperaktívnak bélyegezték meg őket. – Legalábbis többségüket. Ők azok az úttörők, akikre majd a kristály- és szivárványgyermekek építkezhetnek. És ezzel el is érkeztünk a témánk magjához!

Egy kristálygyermek legszembetűnőbb tulajdonsága a hatalmas, általában világoskék csillogó szeme, mellyel szinte az ember veséjébe lát, beléhatol. Ha ránk néz és azt érezzük, tekintetével hipnotizál, lelkünk lemeztelenedik, mintha előtte nem lennének titkaink, hiszen ő tudja, hogy amit mások látnak, csupán álca… ne kételkedjünk, hogy egy kristálygyermekkel hozott össze a sors!


Jellemző rájuk, hogy mindannyian boldogok, elégedettek, megbocsátók. Ezek a gyermekek az új generáció szülöttei, legidősebb tagjai 14-15 évesek lehetnek. (Ha visszaszámolunk, ez azt jelenti, hogy 1998 után születtek az első kristálygyermekek.) Ők teljesen mások, mint elődeik, az indigók, ugyanis még az indigó-szülöttek lázadók, makacsok és többnyire magának való, inkább befelé forduló emberek, addig a kristálycsemeték nyitottak a világra, könnyen kezelhetők, könnyen és szívesen barátkoznak, de ők is nagyon szenzitívek, akárcsak indigó társaik. Azért kapták a kristály jelzőt, mert még az indigók aurájában az indigókék dominál, a kristályok aurája opálos, tele pasztellszínnel, vagy épp fehér, rendkívül tiszta, gyakran pulzáló, arany-ezüstös. Imádják a köveket, kristályokat és a gyerekeket, vonzódnak az állatokhoz és a természethez, valamint erős telepatikus képességekkel rendelkeznek. Ennek hátránya viszont az, hogy később kezdenek el beszélni – akár 3-4 évesek is lehetnek -, mint átlagos társaik. Azonban még nem kristály kortársaik csak szavakat mondanak és úgy beszélnek majd az idő és a gyakorlás előrehaladtával folyékonyan, addig a kristálygyermekeknél nem ritka, hogy első megszólalásuk is egy folyékony, hibátlan mondat. Sok esetben ezek a porontyok hamarabb fakadnak dalra, minthogy beszélni kezdenének. Szüleik mégis megértik őket, szavak nélkül is, hiszen ezen gyermekek szeme beszél, s mint említettem, közülük sokan telepatikus képességekkel bírnak. A baj ott kezdődik, mikor a kései beszéd miatt abnormálisnak, óvoda és iskola éretlennek, netán autistának nyilvánítják őket. Itt csupán az a bökkenő, hogy többségünk tisztában van az autista szó jelentésével.. És ha nem is ismerünk személyesen autistát, tudjuk, milyenek ők. De a kristálygyerekek nem ilyenek. Épp ellenkezőleg! Ők ezer szállal kötődnek az emberekhez, szinte mindenkihez. Nagyon kedvesek, érzékenyek, intelligensek, s mindig tudják, kinek van szüksége egy puszira, egy ölelésre, egy bátorító vagy jó szóra. Képesek együttérezni az emberrel, átérezni boldogságát és fájdalmát. Ez egy autistát végképp nem érdekelné….


Ha hihetünk az ezoterikus tanításoknak, ezek a gyermekek azért az ezredforduló után kezdtek tömegesen megjelenni közöttünk, mert az utóbbi időben igencsak elanyagiasodott a világ, s az ő életfeladatuk, hogy visszahozzák az emberek életébe a fontos dolgokat, melyek nem anyagiak: szeretet, boldogság, béke, a belső értékek fontosságának újbóli felismerése… Ehhez pedig segítségük is akad: a szellemvilág!! Amiből a család többnyire csak annyit vesz észre, hogy a csemete jóval fogékonyabb az átlagnál a szépség, a művészetek, a misztikus dolgok iránt. A zene mellett több/más művészeti ágban is tehetségesek lehetnek. Őket minden különleges dolog érdekli, s a szülők feladata, hogy biztosítsák a lehetőséget számukra, hogy mindenben kipróbálhassák magukat. Bár fegyelmezni alig kell őket, mert nagyon nyugodt és tisztelettudók, a jelenlegi oktatási rendszerrel nincsenek teljesen kibékülve, hiszen ha valami nem érdekli őket, nem fogják megtanulni. Csupán azt tanulják meg, ami iránt érdeklődnek, de azt alaposan. Ezek a gyerekek már a kezdetektől fogva a legkommunikatívabbak, a legbarátkozóbbak, a leggondoskodóbbak és a legkedvesebbek. Ezzel párhuzamosan mégis ők azok, akik befeléfordulóbbak, mint társaik, sokat analizálnak, megfigyelnek, olykor környezetüktől elvonulnak. A kristálygyerekek sok mindenre nagyon érzékenyek: hangokra, színekre, szagokra, ízekre, vegyszerekre, ételre, mások negatív érzelmeire,az erőszakra, mások fájdalmára… Szükségük van az egyedüllétre. Nem jól működnek a hagyományos csoportokban – éppen különcségük miatt: kevesen értik meg, hogy nekik magányra, egyensúlyra, feltöltődésre és mély csendre van szükségük. Ettől függetlenül azonban mások csodálják őket, s mágnesként vonzzák az embereket. Ha trauma éri őket, visszahúzódnak, elszigetelik magukat másoktól – ezzel óvva érzékeny lelküket. Gyakran elkerülik a bevásárlóközpontokat azok túlzsúfoltsága miatt. Szükségük van “térre”. Nagyon szeretik a vizet – zuhany, fürdés, vízesés, tenger, szökőkutak. Előnyben részesítik a természetes ételeket, a természetes anyagból készült ruhákat, többnyire vegetáriánusok (állatszeretetük is lehet ennek forrása). Félnek az intimitástól és attól, hogy nem tisztelik őket eléggé. Sokszor kerülik a bensőséges kapcsolatokat attól tartva, ha a szerelem elmúlik, fájdalmat okoznak a másiknak. Ártatlanok, tiszták naivak; nyoma nincs bennük az egoizmusnak.

A kristályokat a szivárványgyerekek követik. Róluk jelenleg csak annyit tudni, hogy aurájuk színe a szivárvány színeiben pompázik – innen elnevezésük – és még a  kristálygyerekeknél is magasabb energiaszinttel rendelkeznek. E három nemzedéket nevezik csillaggyerekeknek is, ugyanis a szeretet hírnökeiként tartják számon őket. És állítólag, ha elég sokan lesznek, a szeretet tiszta energiájával megemelik bolygónk rezgésszintjét, ezzel jobb iránybaterelve az egész Föld sorsát.

Ha a három nemzedéket össze kellene hasonlítanunk, azt mondhatnánk, hogy az indigók voltak az úttörők, a harcosok, akik azért születtek le, hogy az elavult rendszereket felszámolják. Az őket követő kristálygyerekek már a kitaposott úton haladnak, hogy az emberiséget a jó irányba tereljék és megmutassák nekik, hogy vannak az anyagiaknál fontosabb értékek is a földön. A szivárvány-szülöttek pedig azok lesznek, akik beteljesítik mindazt, aminek az indigók, s a kristályok is előhírnökei voltak.

És vannak a mai gyermekek, a legfiatalabbak, akiket e három csoport egyikébe sem tudunk még besorolni. Ők egyenesen fenomenális képességekkel rendelkeznek, földi angyalok. Róluk szól Meg Blackburn bestsellere: A ma gyermekei. A hölgy pár évig terapeutaként dolgozva fedezte fel bolygónk legfiatalabb nemzedékét, akiket egyik csoportba sem tudott besorolni, s egyelőre azt az elnevezést adta nekik – a ma gyermekei…

Könyvajánló: Dr. Doreen Virtue – Kristály gyerekek


http://interno.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5211&Itemid=34KIK A KRISTÁLY GYERMEKEK? 


Legelőször a szemüket vesszük észre. Szemeik hipnotikus módon babonáznak meg bennünket, és mindeközben teljes mértékig belelátnak a lelkünkbe.

.

Legelőször a szemüket vesszük észre. Nagyok, áthatóak, és életkoruk ellenére bölcsen csillognak. Szemeik hipnotikus mó­don babonáznak meg bennünket, és mindeközben teljes mérté­kig belelátnak a lelkünkbe.

Talán már volt is szerencséd találkozni ezen különleges gyermekek új nemzedékével, akik gyorsan népesítik be a Földünket. Boldogak, elbűvölőek, és megbocsátóak. Ezek az új fényküldöttek, akik nagyjából hétévesek, nem olyanok, mint az előző generáció gyermekei. Sok tekintetben tökéletesek, megmutatják az utat, egy pozitív célt, amerre az emberiség tart!

Az idősebb gyermekeket - hozzávetőlegesen hét és huszonöt év körüliek - "indigó gyermekeknek" nevezzük, akik néhány tekintetben osztoznak a kristály gyermekek tulajdonságaiban. Mindkét generáció rendkívül érzékeny és pszichikai képességekkel megáldott. Fontos életcéllal érkeztek a Földre. A fő különbség a temperamentumukban figyelhető meg. Az indigó gyermekek harcos lelkűek, mivel kollektív céljuk az, hogy eltöröljék azokat a régi szemléletmódokat, amelyekből többé már nem lehet profitálni. Azért vannak itt a Földön, hogy megdöntsék azokat a kormányzati, oktatási és jogi rendszereket, melyek nélkülöznek minden tisztességességet. Ahhoz, hogy ezt véghezvigyék, temperamentumosnak és elkötelezettnek kell lenniük.

Azok a felnőttek, akik ellenállnak a változásoknak, és akik nagyra becsülik a fennálló rendet, félreérthetik az indigó gyermekeket. Sokszor téves pszichiátriai diagnózist állítanak fel velük kapcsolatban, olyan címkékkel illetik őket, mint például: hiperaktív gyermekek (ADHD - Attention Deficit with Hiper-activity Disorder), vagy figyelemzavarral küszködő gyerekek (ADD - Attention Deficit Disorder). A sajnálatos ebben az, hogy amikor elkezdik őket kezelni, akkor elveszítik érzékenységüket, csodálatos spirituális képességeiket és küzdőszellemüket.

Velük ellentétben a kristály gyerekek igen derűsek és kiegyensúlyozottak. Persze vannak időnkénti dühkitöréseik, de ezek a gyerekek igencsak megbocsátóak és könnyen kezelhetőek. A kristály gyerekek képviselik azt a generációt, amelynek tagjai az indigó gyerekek úttöréséből profitálnak. Először is, az indigó gyerekek egy "hosszú éles kést hordoznak" magukkal, mellyel bármely integritást nélkülöző dolgot „lenyesnek". így a kristály gyerekek ezt a megtisztított nyomot követik majd egy biztonságosabb és egy sokkal biztosabb világba. A megnevezéseket, mint pl. "indigó" és "kristály" ez a két generáció azért kapta, mert ezek azok a kifejezések, melyek a legpontosabban írják le az aurájuk színét és azok energiamintáját. Az indigó gyerekeknek nagyon sok kék szín van az aurájukban. Ez a szín a homlokcsakra színe, mely a fej belsejében található, és a két szemöldök közötti energiacentrumnak felel meg. Ez a csakra felel a tisztánlátásért, vagy azért a képességért, mely az energiát, a látomásokat vagy szellemeket érzékeli. Az indigó gyerekek nagy része rendelkezik ezzel a képességgel.

A kristály gyerekek gyönyörű, sokszínű, átlátszó aurával rendelkeznek. Olyan pasztellszínben pompáznak, mint például egy kvarckristály prizma-effektusa. Ez a generáció rendkívüli módon vonzódik a kristályokhoz és a kövekhez. Innen kapták a nevüket.

A kristály gyerekek jellemzői az alábbiak:

- általában 1995-ben vagy azután születtek,

- nagy szeműek és átható a tekintetük,

- vonzó személyiséggel rendelkeznek,

- nagyon szenvedélyesek,

- későn kezdenek el beszélni,

- nagyon muzikálisak, és hamarabb "énekelhetnek", mint beszélnének,

- a beszédhez telepátiát és saját maguk által kialakított jel­beszédet alkalmaznak,

- autizmussal vagy Asperger szindrómával diagnosztizálják őket,

- kiegyensúlyozottak, édesek és kedvesek,

- megbocsátóak a többiekkel szemben,

- nagyon érzékenyek és empatikusak,

- nagyon szoros összeköttetésben állnak a természettel és az állatokkal,

- gyógyító képességgel rendelkeznek,

- nagyon vonzódnak a kristályokhoz és kövekhez,

- gyakran beszélnek angyalokról, spirituális vezetőkről és előző életbéli emlékekről,

- rendkívüli művészi adottságaik vannak és kreatívak,

- a vegetáriánus ételeket és italokat kedvelik a megszokott ételekkel szemben,

- lehetnek vakmerő felfedezők és hegymászók, rendkívüli egyensúlyérzékkel megáldva.


Az Ezredforuló gyermeke

1995-öt írtunk. Akkoriban nagyon sokan éreztünk mardosó nyugtalanságot a gyomrunkban. A materialista 80-as évek csúcsán értelem után kutattunk, utat kerestünk, hogy hozzájá­ruljunk a világ „jólétéhez". Ez volt az új spirituális reneszánsz kezdete. Megtanultunk befelé figyelni, és magunkban keresni a beteljesedést.

Sok egyénnek emelkedett spirituális tapasztalásban volt része abban az évben. 1995. július 15-én történt, hogy egy angyal hangos, morajló hangja segített karcolás nélkül megúsznom egy fegyveres autórablást. Ettől a tapasztalattól kezdődően annak szenteltem az életemet, hogy másokat a spiritualitásra tanítsak. Ezen kívül számtalan emberrel találkoztam világszerte, akiknek szintén spirituális ébredésben volt részük abban az évben.

Ez egyáltalán nem csoda, hiszen akkor kezdtek a kristály gyerekek a Földre érkezni. Tudták, hogy a felnőttek végül is készen állnak a gyerekek magasabb vibrációjára, valamint tisztább életstílusukra. Már akkor is élt néhány idősebb kristály gyerek itt a Földön. Ők felderítők voltak - a kristály gyerekek első generációja, akik azért jöttek, hogy felmérjék a helyzetet, és álmaikban számoljanak be arról. A korábbi kristály gyerekek voltak azok, akik jelezték, hogy 1995 az az év, amikor a „terep" alkalmas a kristály gyerekek leszületéséhez. A kristály gyerekek száma azóta is emelkedik. Emellett, az újonnan leszülető kristály gyerekek egyre növekvő, mély spirituális képességekről tesznek tanúbizonyságot.


Félreértett képességek

Ahogy már korábban is említésre került, a kristály gyerekeket megelőző indigó gyermek-generáció kijárta az utat számukra. Az indigó gyerekek egyik spirituális képessége abban rejlik, hogy képesek „kiszagolni", ha valaki nem becsületes, ahogy a kutyák is megérzik, ha valaki fél tőlük. Az indigó gyerekek tudják, ha valaki hazudik nekik, vagy leereszkedő velük szemben, vagy ha manipulálják őket. Mivel az indigó gyerekek kollektív célja egy új, becsületes világ alapjainak a megteremtése, belső detektoraik, melyek a hazugságot jelzik, veleszületettek. Az ilyen harcos lelkek néhány felnőttre is fenyegetőek. Ráadásul, az indigó gyerekek képtelenek alkalmazkodni a nem teljesen jól működő helyzetekhez otthon, iskolában vagy a munkahelyen. Nincs meg bennük az a képesség, hogy elvonatkoztassanak az érzelmeiktől, és megjátsszák azt, hogy minden rendben van, hacsak nem kezelik vagy gyógyszerezik őket.

A kristály gyerekek veleszületett spirituális adottságait szintén félreértik, főleg telepatikus képességeiket, mely gyakran együtt jár azzal, hogy jóval később kezdenek el beszélni, mint a legtöbb kisgyermek. Az új világban, ahová egyre több indigó gyerek érkezik, sokkal inkább tudatában leszünk intuitív gondolatainknak és érzelmeinknek; nem fogunk annyira a beszélt vagy írott szóra hagyatkozni. A kommunikáció gyorsabb lesz, sokkal direktebb, sokkal becsületesebb, mivel gondolati formában valósul majd meg. Már most egyre többen kezdünk kapcsolatba lépni saját pszichikai képességcinkkel. A paranormális jelenségek iránti érdeklődésünk magas szinten áll, nagyon sok könyv, tv-show és film készül ebben a témában.

Így tehát nem meglepő, hogy az indigó gyerekeket követő generáció hihetetlen mértékig telepatikus. Ahogy már korábban is érintettem ezt a témát, a kristály gyerekek közül nagyon soknak késleltetett a beszédfejlődése, s nem ritka az sem, hogy háromnégyéves korukig kell várni, míg elkezdenek beszélni. De a szülőknek ennek ellenére nem okoz problémát csendes gyermekeikkel való kommunikáció - közel sem! A szülők gondolati kommunikációt folytatnak kristály gyermekeikkel; a kristály gyerekek pedig a telepátiát és a saját maguk által kialakított jelbeszédet használják, valamint hangokat (beleértve a dalokat), hogy elérjék azt, amit akarnak. A gond akkor kezdődik, amikor a kristály gyerekek beszédéről az orvosok és pedagógusok megállapítják, hogy „abnormális". Nem véletlen, hogy minél nagyobb számú kristály gyermek születik, az autizmus diagnosztizálása is egyre nagyobb méreteket ölt!

Az igaz, hogy a kristály gyerekek különböznek a többi generációtól, de miért kellene kórosnak találnunk ezeket a különbségeket? Ha a gyerekek ügyesen kommunikálnak otthon, és a szülők nem észlelnek semmilyen problémát, akkor nincs értelme olyan dolgokat problémaként kezelni, ami valójában nem az. Az autizmust a következő alapján diagnosztizálják: az autista személy a saját világában él, s nem lép kapcsolatba a többi emberrel. Az autista ember nem beszél, mert teljesen közömbös a többi emberrel való kommunikáció iránt.

A kristály gyerekek ennek pont az ellenkezői. Minden eddigi generáció közt a legkommunikatívabb, leggondoskodóbb, leghízelgőbb nemzedékek egyike. Meglehetősen filozofikusak és spirituálisán tehetségeseknek számítanak, soha nem tapasztalt kedvesség és érzékenység árad a lényükből. Például, több olyan történetet kaptam, mint amennyit ebben a könyvben el tudtam volna helyezni, amely arról számol be, hogy a kristály gyerekek spontán módon ölelik meg azokat az embereket, akiknek arra szüksége van. Egy autista gyerek ezt nem tenné meg!

Tucatnyi történet szól olyan nagyszerű történelmi személyekről, akik későn kezdtek beszélni - Albert Einstein a leghíresebb közöttük. Einstein nővére, Maja, beszámolt arról, hogy az ő briliáns elméjű testvére javában elmúlt kétéves, amikor végre elkezdett beszélni. A U.S. News O World Report 2002. december 9-ei száma szerint Einstein először akkor mondott el egy mondatot, amikor arról panaszkodott, hogy a tej, amit iszik, túlságosan forró. A megdöbbent szülők kérdezték tőle, hogy miért nem beszélt már korábban is. "Mert" - válaszolta feltételezhetően a kis zseni - "azelőtt minden rendben volt."

-Dr Doreen Virtue: Kristály Gyerekek című könyvéből-Mit jelent Indigó vagy Kristály Gyermeknek vagy Felnőttnek lenni?
Honnan tudhatod, hogy te, vagy valaki, akit ismersz, Indigó vagy Kristály Gyermek vagy Felnőtt? L...

Az új korszak gyermekei - Indigó, kristály, érzékeny gyerekek, aktív DNS

Ősi idegenek - A Csillaggyermek

Spontán evolúció - Egy új fejlődési szintre érkeztünk?


Honnan tudhatod, hogy te, vagy valaki, akit ismersz, Indigó vagy Kristály Gyermek vagy Felnőtt?

Le fogjuk írni ezeknek az embereknek a fő tulajdonságait és jellemzőit. Szeretnénk azonban hangsúlyozni, hogy az Indigó/Kristály jelenség az emberi faj evolúciójának következő lépcsőfoka. Valamilyen módon mindannyian egyre hasonlatosabbakká válunk az Indigó és Kristály emberekhez. Ők azért vannak itt, hogy utat mutassanak, így az információt általánosságban mindannyiunkra lehet alkalmazni, ahogy belekezdünk az átalakulásba, hogy növekedésünk és evolúciónk következő szakaszába érkezzünk.


Az Indigó Gyermekek az elmúlt 100 év folyamán érkeztek a Földre. A legkorábbi Indigók úttörők és útmutatók voltak. A 2. Világháború után jelentős számban születtek, ők a mai Indigó felnőttek. Másrészt az 1970-es években Indigóknak egy nagy hulláma érkezett, így a Földön egy egész generációja van az Indigóknak, akik a húszas éveik végén ill. harmincas éveik elején járnak, és készen állnak arra, hogy elfoglalják helyüket, mint a világ vezetői. Indigók egészen 2000-ig születtek, egyre növekvő képességekkel, és egyre nagyobb műszaki tudással és kreatív képességekkel.


A Kristály Gyermekek 2000 környékétől kezdtek feltűnni a bolygón, bár néhányan kissé korábbi időpontra teszik érkezésüket. Rendkívüli erővel bírnak, akiknek fő feladata az, hogy az evolúciónk következő szintjére juttassanak minket, és felfedjék előttünk önnön belső hatalmunkat és istenségünket. Inkább csoporttudatként működnek, mint egyéni tudatként, és az „Egy Törvényei” vagy az Egység Tudat szellemében élnek. A szeretet és a béke hatalmas erejét hordozzák a bolygón.


Az Indigó és Kristály Felnőttek két csoportból állnak. Az egyik csoport tagjai Indigóként születtek, és most a Kristály állapotba tartó átalakuláson mennek keresztül. Ez azt jelenti, hogy egy spirituális és fizikai átalakuláson mennek át, ami felébreszti bennük a „Krisztusi” vagy „Kristály” tudatosságukat, és összeköti őket a Kristály gyermekekkel a változások evolúciós hullámának részeként. A második csoportba azok tartoznak, akik ezek nélkül a képességek nélkül születtek, ám megszerezték őket, vagy most szerzik meg őket kemény munkájuk és spirituális ösvényük szorgalmas követése révén. Igen, ez azt jelenti, hogy mindegyikünknek megvan a lehetősége arra, hogy része legyen az „ember angyalok” felbukkanó csoportjának.


A következő kivonat az Indigó és Kristály Gyermekek közti különbséget mutatja be. A kivonat Doreen Virtue "Indigó és Kristály Gyermekek" című cikkéből származik.


Az első, amire a legtöbben felfigyelnek a Kristály gyermekekkel kapcsolatban, a szemük. Hatalmas szemük van, átható és bölcs tekintetük, fiatal koruk ellenére. Szemeik megragadnak és hipnotizálnak, míg azt veszed észre, hogy lelked lecsupaszítva áll tekintetük előtt. Talán észrevetted, hogy a gyermekeknek ez a különleges új „fajtája” egyre nagyobb számban van jelen a bolygón. Boldogok, elragadók és megbocsátók. Az új fénymunkásoknak ez a generációja – általában 0 és 7 éves kor közöttiek – nem olyanok, mint az előző generációk. Sok tekintetben példaképek, ők a mutatói annak, hogy az emberiség milyen irányba tart… és ez egy jó irány!


Az idősebb, ún. „Indigó Gyermekeknek” (kb. 7 és 25 év közöttiek) több közös tulajdonságuk is van a Kristály Gyermekekkel. Mindkét generáció nagyon érzékeny és pszichikus, és fontos életcélokkal rendelkeznek. A legnagyobb különbség a temperamentumukban van. Az Indigók harcos szelleműek, mert közös céljuk, hogy lerombolják a régi rendszereket, melyek már nem szolgálnak minket. Azért vannak itt, hogy szétzúzzák azokat a kormányzatokat, oktatási és jogi rendszereket, melyek a tisztesség hiányában szenvednek. Hogy ezt véghezvigyék, keménységre és szenvedélyes céltudatosságra van szükségük.


Azok a felnőttek, akik ellenállnak a változásoknak, és az alkalmazkodást és a konformitást értékelik, gyakran félreértik az Indigókat. Gyakran bélyegzik őket „hiperaktivitásos figyelemhiányos rendellenességben szenvedőknek” (ADHD – Attention Deficit with Hyperactivity Disorder) vagy „figyelemhiányos rendellenességben szenvedőknek” (ADD – Attention Deficit Disorder). Sajnálatos módon, ha elkezdik gyógyszerezni őket, akkor az Indigók gyakran elveszítik gyönyörű érzékenységüket, spirituális képességeiket és harcos energiáikat… Velük ellentétben a Kristály Gyermekek boldogok és higgadtak. Persze, néha nekik is vannak dührohamaik, ám ezek a gyerekek túlnyomórészt megbocsátóak és könnyedén veszik a dolgokat. A Kristály generáció az, aki hasznát látja az Indigók úttörő szerepének. Elöl mennek az Indigók, kezükben egy bozótkéssel, levágva és eltakarítva mindent, amiből hiányzik a tisztesség. A Kristály gyermekek pedig követik a megtisztított ösvényt, ami egy sokkal nyugodtabb és biztonságosabb világba vezet.if it iAz „Indigó” és „Kristály” megnevezést azért kapta ez a két generáció, mert legpontosabban ezek a megnevezések írják le auraszíneiket és energiamintázatukat. Az indigó gyermekeknek sok indigókék szín van az aurájukban. Ez a „harmadik szem csakra” színe, ami a fejen belül, a két szemöldök között elhelyezkedő energiaközpont. Ez a csakra szabályozza a tisztánlátást, az energiák, látomások vagy szellemek látásának képességét. Sok Indigó gyermek tisztánlátó.


A Kristály Gyermekeknek opálfényű aurájuk van, csodálatos pasztellszínű színárnyalatokkal. Ez a generáció erősen vonzódik a kristályokhoz és a kövekhez…


Az Indigó Gyermekek megérzik az őszintétlenséget, ahogy a kutyák megérzik a félelmet. Az Indigók tudják, mikor hazudnak nekik, mikor leereszkedőek velük szemben, vagy mikor próbálják manipulálni őket. És mivel kollektív céljuk az, hogy a tisztesség egy új világába vezessenek minket, az Indigók belső hazugságjelzője nélkülözhetetlen számukra. Ahogy már említettük, az Indigók harcos szellemét sok felnőtt fenyegetésként éli meg. Az Indigók képtelenek alkalmazkodni a rosszul működő helyzetekhez, mind otthon, mind a munkájukban és az iskolában. Képtelenek eltávolodni az érzéseiktől, és úgy tenni, mintha minden rendben lenne… kivéve, ha gyógyszerezik vagy nyugtatózzák őket.


A Kristály Gyermekek vele született spirituális képességeit is gyakran félreértik. Különösen telepatikus képességüket, aminek következtében gyakran csak később kezdenek el beszélni.


Az új világban, melybe az Indigók vezetnek minket, sokkal inkább tudatában leszünk intuitív gondolatainknak és érzéseinknek. Nem fogunk annyira megbízni a kimondott és írott szóban. A kommunikáció gyorsabb, közvetlenebb és őszintébb lesz, mert lélek és lélek között fog zajlani. Mi is egyre növekvő számban kerülünk összeköttetésbe pszichikus képességeinkkel. A paranormális iránti érdeklődésünk még nem volt ilyen nagy, amivel együtt jár, hogy számos könyv, tévéműsor illetve mozifilm foglalkozik a témával.


Így nem meglepő, hogy az Indigókat követő generáció hihetetlenül telepatikus. Sok Kristály Gyermek későn kezd el beszélni, nem ritka, hogy csak 3 vagy 4 éves korukban. Ám a szülők arról számolnak be, hogy nem okoz számukra problémát a néma gyermekükkel való kommunikáció. Sőt! A szülők lélek-lélek kommunikációt alkalmaznak Kristály Gyermekükkel kapcsolatban. A Kristály gyermekek pedig a telepátiának, saját testnyelvnek és hangoknak (beleértve az éneklést) egy kombinációját használják, hogy közöljék a lényeget.


Akkor van probléma, ha az egészségügyben vagy az oktatásban dolgozók „abnormális” beszédfejlődésűnek minősítik a Kristály Gyermeket. Nem véletlen, hogy ahogy növekszik a Kristály Gyermekek születésének száma, rekordmennyiségű autista diagnózis születik.


Valóban igaz, hogy a Kristály Gyermekek különböznek a többi generációtól. Ám miért kell kórosnak minősíteni ezeket a különbségeket? Ha a gyerekek sikeresen kommunikálnak otthon, és a szüleik sem számolnak be ezzel kapcsolatos problémákról… akkor miért próbálunk ebből problémát kreálni? Az autizmus ismertetőjelei elég világosak. Eszerint az autista személy saját világában él, és nincs kapcsolata más emberekkel. Az autista személy azért nem beszél, mert közömbös a más emberekkel való kommunikáció iránt.


A Kristály Gyermekek ennek épp az ellenkezői. Az összes generáció közül ők érzik leginkább a másokkal való kapcsolatot, ők a legkommunikatívabbak, a leggondoskodóbbak és a legbújósabbak. Elég filozofikusak, és spirituális képességeik vannak. Példátlan kedvességgel és érzékenységgel fordulnak a világ felé. A Kristály Gyermekek spontán megölelik azt, akinek erre szüksége van, és nagyon segítőkészek. Egy autista személy sosem tenne ilyet!


Könyvemben, „Az Indigó Gyermekek nevelése és táplálása” címűben azt írtam, hogy az ADHD megjelölést talán arra kéne használni, hogy „figyelmüket a magasabb dimenziók felé fordítók” (Attention Dialed into a Higher Dimension). Ez sokkal pontosabban jellemezné ezt a generációt. Hasonlóképpen, a Kristály Gyermekeket nem autistának kellene bélyegezni. Ők nem autisták! Hanem tiszteletreméltók! (lefordíthatatlan szójáték: They aren’t autistic! They’re AWE-tistic!)


Ezek a gyerekek tiszteletet érdemelnek, nem „működési zavarban szenvedő” jellegű címkéket. Ha valami működési zavarban szenved, akkor az a rendszer, ami képtelen alkalmazkodni az emberi faj folyamatos fejlődéséhez. Ha megszégyenítjük a gyermekeket ezekkel a címkékkel, vagy begyógyszerezzük őket, hogy engedelmességre kényszerítsük őket, akkor eldobunk magunktól egy ég-küldte ajándékot. Szétzúzunk egy civilizációt, mielőtt ideje lenni gyökeret verni. Szerencsére sok pozitív példa és alternatíva van. És ugyanaz az ég, amely a Kristály gyermekeket küldte, támogat bennünket is, akik a gyermekek pártfogói vagyunk…


Arany aurák, ember angyalok és multidimenzionális tudatosság


Az Indigó és Kristály gyermekek, akik a bolygóra érkeznek, „csillaggyemekekként” ismertek. Ez azért van így, mert lelkük sokkal inkább otthon van a csillagokban, és gyakran még nem inkarnálódtak ezelőtt a Földre. Egy „különleges megbízatású” csoportként érkeztek ebben az időszakban, hogy támogassák a Földet és lakosait az átalakulásuk és „Új Földként” való újjászületésük alatt.


Ám míg ezek a létezők átlagos emberi lényeknek tűnnek, valójában az emberi lehetőségek sokkal nagyobb részéhez van hozzáférésük. Jobban tudják, kik ők valójában, könnyebben felismerik isteni eredetüket és lényegüket.


Az Indigó gyermekek az Inkarnáció és Evolúció Indigó Léleksugarán születtek. Ez azt jelenti, hogy elérhetők számukra a tisztánlátás és a gyógyítás képességei. Szintén hozzáférésük van a Tudatosság Negyedik vagy Ötödik Dimenziójának nevezhető síkjaihoz, míg a legtöbb ember számára csak a Harmadik vagy a Negyedik az elérhető. Ez a Magasabb Dimenziókhoz való hozzáférés képessége az Indigó Sugár ajándékaival együtt azt eredményezi, hogy ezek a gyermekek természetüknél fogva intelligensebbek, érzékenyebbek és tisztánlátóbbak. Kreatívak, gyakran könnyedén használják mindkét agyféltekéjüket, ami művészileg tehetségessé, ám műszakilag is hozzáértőkké, valamint kalandossá és merésszé teszi őket.


A Kristály gyermekek az Inkarnáció és Evolúció Arany Sugarán születtek. A Tudatosság Hatodik Dimenziójával születtek, és nyitva áll előttük a lehetőség, hogy nagyon gyorsan megnyíljanak a Teljes Krisztusi Tudatosság Kilencedik Dimenziójának, onnan pedig egész a Tizenharmadik Dimenzióig, ami az Egyetemes Tudatosságot képviseli.


Ezekkel az ajándékokkal és képességekkel a Kristály létezők nagyon erőteljesek és kreatívok. Sokan az Arany és Bíborvörös sugarakat hordozzák, ami a teremtés mestereivé teszi őket, különösen ami a hanggal és fénnyel való teremtést illeti. A földi síkon ez művészi és zenei kreativitásként nyilvánul meg. Azok, akik magukban hordozzák az Indigó-Ezüst Sugarat, a bolygó „anyjai” és „istennői”, a gyógyítás és gondoskodás női rezgéseivel rendelkeznek. A Vörös-Arany sugár képviselői a teremtés férfi vibrációit hordozzák, és ők gyakorta aktívabb értelemben vett vezetői szerepeket töltenek be.


A Jövő Kristály gyermekeit „Szivárvány Kristály” létezőkként fogjuk emlegetni. Ez a teljesen kifejlődött Tizenharmadik Dimenziós Egyetemes Emberi Lény, aki képes vibrációs mezőjében hordozni és átvezetni önmagán az Inkarnáció és Evolúció összes Sugarát. Már vannak Szivárvány Kristály létezők a Földön, ám képességeik teljes kibontakoztatása még hátra van.


Ebben az evolúciós fejlődési folyamatban a hétköznapi emberek számára az az izgalmas, hogy az Indigó és Kristály létezők azért hozták ezeket a rezgéseket a Földre, hogy megosszák őket másokkal. Puszta jelenlétükkel segítenek másoknak, hogy elmozduljanak ezen új rezgések felé, és ők is teljesen kibontakoztathassák képességeiket. Az Indigó-kristály ajándék az Evolúció ajándéka a bolygó számára, hogy teljes mértékben hozzáférhessünk képességeinkhez. Ez az ajándék minden egyes emberi lény számára elérhető, aki ma a bolygón él, ha úgy dönt, hogy él vele.


Sokan, akik vállalták a változásokat és az átmenetet, a tudatosság eredeti Harmadik Dimenziós állapotából átléptek az Indigó majd a Kristály állapotba a gyerekek segítségével, akik ezeket a rezgéseket hordozzák. Ezek a felnőttek képesek megtartani az Evolúció Arany Sugarát nyolcadik csakrájukban, és ezzel segítenek egy energiamátrix létrehozásában, ami az Új Föld megteremtéséhez szükséges. Ezt a pulzáló Arany fényt a tisztánlátók, és azok, akik érzékelik az auraszíneket, világosan látják ezeknek az embereknek az aurájában.


Az Ember Angyal


Egyike az átváltozási folyamat ajándékainak, hogy az emberek tudatára ébrednek arra, kik ők valójában: Szellemek emberi testben, más szavakkal Angyalok emberi formában.


A magasabb birodalmakkal való kapcsolatunknak évezredek óta tudatában vagyunk, ám mindig azt éreztük, hogy ez vhogy az emberen kívül található. Úgy éreztük, hogy az anyagban való létezésünk valamiféleképp elvág minket angyali örökségünktől. Gyakran emlegettük a Felsőbb Énünket, tudva, hogy hozzáférhetünk önmagunk ezen részéhez, ám vhogy nem volt teljesen a részünk, és csak meditációban voltunk képesek elérni.


Ennek az egyik oka az volt, hogy fizikai formánk be volt zárva a Harmadik Dimenzióba, míg Felsőbb vagy Angyali Énünk sokkal finomabb és magasabb rezgésekkel rendelkezett, és sokkal inkább otthon volt a Magasabb Dimenziókban. Így mindig egy „szakadék” volt emberi testünk materiális megjelenése, valamint tudatosságunk és a spirituális valóság között.


Most a bolygó rezgésszintváltozásával, amit találóan „Felemelkedésnek” hívunk, a Föld és lakosai részére lehetőség nyílik arra, hogy a tudatosság Harmadik Dimenziójából felemelkedjenek a Magasabb Dimenziókba. Ahogy a tudatosság megemelkedik, a spirituális világ közelebb kerül, míg eltűnik a „szakadék”, és egy folytonosság jön létre, amit „Multidimenzionális Tudatosságnak” nevezünk.


Ezen a ponton a Felsőbb és Alacsonyabb Én összeolvad, és az emberi lény Ember Angyallá válik.


Az Ember Angyal állandóan tudatában van angyali jellemzőinek, hatalmának és teremtő erejének. Nincs ideje és szüksége a félelemre és áldozat drámákra. Az idejét inkább azzal tölti, hogy megteremtse azt a valóságot, melyben boldog és elégedett.


Sok indigó és Kristály gyermek a tudatosságnak már majdnem ezen a szintjén van, vagy esetleg már el is érte azt. Mint ahogy sok Indigó-Kristály felnőtt is, akik keresztülmentek az átalakulási folyamaton. Ők azok az új létezők, akik jogot formálnak mind emberi, mind angyali örökségükre, és akik megteremtik az Új Földet.


Nagyon fontos itt megemlíteni, hogy azok, akik az átváltozás során felismerték angyali énjüket, tudatában legyenek annak is, milyen fontos embernek lenni, és jól megalapozottnak és földeltnek lenni a materiális dimenziókban vagy síkon is. Az átalakulási folyamat lényege, hogy a „Mennyországot” a „Földre” hozzuk, nem pedig az, hogy belesodródjunk valami földeletlen paradicsomi állapotba.


Az Ember Angyalokra munka vár. Az ő feladatuk, hogy megteremtsék az Új Földet, ami a Mennyországot a Földre hozza. És mivel a „menny” nem valamiféle hely, hanem sokkal inkább a tudatosság egy állapota, az Ember Angyaloknak dolgozni kell azon, hogy a tudatosság magasabb dimenzióit a földi síkra hozzák. Ha ezt véghezviszik, akkor megszületik egy olyan planetáris kultúra, amely minden létezőt az Isteni Lényeg manifesztációjaként fog tisztelni. Ez a kultúra vissza fogja tükrözni a létezők iránt érzett tiszteletét békéje, harmóniája és kreativitása által.


A multidimenzionalitás természete


Egészen a legutóbbi időkig a Földre születő emberek harmadik dimenziós létezőkként születtek. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben a materiális síkon vagy birodalomban tartózkodtak, tudatuk „be volt zárva” a harmadik dimenzióba. Az első három csakrájuk szintjén működtek, a materiális, az érzelmi és a mentális csakra szintjén. A spiritualitást valami külső dolognak tekintették, aminek nincs köze a mindennapi élethez.


A harmadik dimenziós létező elkülönült, egyedi individuumként tekint magára. Nem igazán érzékeli a tudat egységét, ez már a magasabb dimenziós tudatosság jellemzője. Az elkülönültség érzése miatt az emberek egy olyan társadalmat hoztak létre, ami alig van tudatában a létezők és a cselekedetek közötti kapcsolatnak. A tudatosság ezen hiánya miatt az emberek egy szenvedéssel és fájdalommal teli bolygót teremtettek, ahol az egyének nem érzik szükségét annak, hogy felelősséget vállaljanak gondolataikért, érzéseikért és tetteikért. A források véges volta miatt érzett túlélési félelem kapzsisághoz és egyensúlytalanságokhoz vezetett, amire megoldást kell találni, hogy egy stabil planetáris otthont teremtsünk minden ember számára.


Az Indigó gyermekek a multidimenzionális tudatossághoz való hozzáféréssel érkeztek a bolygóra. Harmadik dimenziós testbe születtek, tudatuk azonban a negyedik dimenzióban volt, és képes volt elérni az ötödik dimenziót. Amikor az Indigó tudatosság ezen „hulláma” megérkezett az 1970-es évek elején, megnyílt a lehetőség az emberiség és a bolygó számára, hogy áttérjenek a negyedik dimenzióba.


A tudatosság negyedik dimenziós szintjén az emberek ráébrednek az Egy Egyetemes Törvényére, másképp az „Egység Tudatosságra”. Ezen Törvény szerint mind Egyek vagyunk, mind összeköttetésben állunk, és ami bármilyen hatással van közülünk egyre, az mindannyiunkra hatással van. Az Indigó gyermekek magukban hordozzák ezt a tudatosságot. Ez vezeti őket, hogy kiálljanak és küzdjenek olyan ügyekért, amik meg fogják gyógyítani a Földet, és megállítják az emberiséget abban, hogy tovább pusztítsák és szennyezzék környezetüket, és ártsanak más embereknek.


Az Indigók tisztelik minden egyes ember adottságait és képességeit, ám nem gondolják, hogy az adottságai bárkit is más fölé emelnének. Az ego játékainak és az önteltségnek nincs igazán helye az Indigók életében.


Ha az Indigó tudatosság tovább nyit az ötödik dimenzió felé, és eléri azt, akkor tudatára ébred teremtő hatalmának. Az ötödik dimenziós tudatosság élvezi a teremtést. A mai Föld összes vallási hitrendszere és gazdasági rendszere ötödik dimenziós gondolatformák teremtményei, amiket mi tartunk a helyükön azáltal, hogy folyamatosan energiát adunk nekik. Így egy ötödik dimenziós rácsot alkotnak a Föld körül. A legtöbb alacsonyabb dimenziós létező abszolút nincs tudatában annak, hogy gondolataikat és viselkedési mintáikat az ezen a szinten levő gondolatformák irányítják.


Ha az Indigó tudatosság eléri ezt a szintet, akkor gyakran elvet minden hiedelemrendszert és a szabadság tudatát, hogy új, alternatív gondolkodási és létezési formákat teremtsen. Az Indigó személy gyakorolja bolygói küldetését, hogy új gondolkodási és létezési formákat teremtsen és hozzon a Földre. Ám a tudatosságnak ezen a fokán még mindig jelen vannak a dualitás „jó” és „rossz” megjelölései, ami meghatározza, milyen típusú rendszer lenne legjobb a Föld számára. A tudatosság következő lépése a dualitás mögé húzódás, egy olyan birodalomba, ahol a személy mindenkit a nagyobb jó részének tekint, és ahol megérti, hogy mindenki a nagyobb egész javát szolgálja.


Ez a fejlettségi szint a hatodik dimenziós tudatosság, a Krisztusi Gyermek vagy Varázsgyermek birodalma. Minden Kristály gyermek ezzel a tudatossággal rendelkezik. Azonnali hozzáférésük van önmaguk mágikus és spirituális jellemzőihez, a képzeletet és a teremtést fantasztikus és örömteli módokon képesek egyesíteni. Ha saját eszközeikre hagyatkozhatnának, akkor azonnal egy varázslatos bolygót teremtenének. Ám még meg kell birkózniuk a széleskörű harmadik dimenziós tudatossággal, és küzdenek azokkal a mintákkal és viselkedési formákkal, melyeket itt találnak.


Ha egy Indigó felnőtt tudatossága keresztülmegy az átalakulási folyamaton, hogy elérje a Kristály tudatossági állapotot, akkor belép a hatodik dimenziós tudatosságba, megjelennek benne a Krisztusi Tudatosság magjai. Újjászületnek tudatukban, Krisztusi vagy Varázsgyermekként. Felismerik az élet játékosságát, és a Szellem játékát a bolygón élő emberi lényeken keresztül. Ekkor képesek minden életre varázslatosként és megszenteltként tekinteni, ahol minden életet a szellem munkája irányít, és ez a munka emeli fel létezésüket. Ezen a ponton a létező megérti a nagyobb evolúciós hullámnak való átadás elveit, miközben személyes szinten még mindig gyakorolja teremtő jogait.


Ha a Kristály tudatosság eleget tartózkodott ezen a szinten, továbbléphet a hetedik dimenzió szintjére, ahol a tudatosság ráébred a létező spirituális küldetésének természetére. A Kristály vagy Krisztusi felnőtt ezen a szinten kész felvállalni egy planetáris küldetést, hogy a magasabb dimenziós tudatosság hordozója legyen mások számára. Munkájának része lehet, hogy tanítson és gyógyítson nagyobb keretek között, vagy egyszerűen csak auramezőjében hordozza az energiát, hogy mások számára is hozzáférhetőek legyenek a magasabb rezgések, ahogy haladnak saját felemelkedésük útján.


A Kristály gyermek és felnőtt előtt nyitva áll a lehetőség, hogy teljesen megnyíljon a kilencedik szintig vagy más néven a Teljes Krisztusi Tudatosság szintjének. Ez magában foglalja a nyolcadik vagy archetipikus szintet, ahol a létezőnek teljes hatalma van földi életeinek „történetei” felett, és a kilencedik szintet, ahol a létező teljes felelősséget vállal a Bolygó gondnokságáért.


Nyitva áll a lehetőség a létező előtt, hogy folytassa útját a tizedik szintig, ahol a létező számára hozzáférhetővé válnak Csillagrendszerbeli kötelezettségei. Ezt követi a tizenegyedik szint, ahol elérhető a tudatosság galaktikus szintje, végül a tizenkettedik szint következik, ahol az Egyetemes Tudatosság Arany Sugara „Teljes Egyetemes Létezővé” avatja fel a létezőt. A tizenharmadik szint a Mester szintet képviseli, aki belép az Isteni Misztériumba az Isteni Teremtő Lényeg teljesen tudatos szikrájaként.


Evolúciós ugrás


Ahogy a fentiekből kitűnik, az Indigó-kristály kaland hatalmas evolúciós ugrást jelent az emberi faj számára. Kezdetben ez hatalmas ugrás a tudatosságban, ami visszatükröződik az egyén auraszíneiben, illetve abban, hogy hozzáfér a tudatosság multidimenzionális rétegeihez.


Ám ami a finom vagy spirituális testekben megjelenik, annak előbb-utóbb manifesztálódnia kell az egyének fizikai vagy földi síkon létező testében is. Majd végül magának a Bolygónak a fizikai testében is. Az Indigó és Kristály gyermekek és felnőttek lényeges és erőteljes részei az evolúciós ugrásnak, ami egy új Aranykorba vezet minket.


A tudatosság magasabb szintjei, minden létező összeköttetése, valamint a teremtő és a képességek kibontakoztatását elősegítő élet iránti vágy fog jellemezni hamarosan minden embert a Föld Bolygón.


Földi-lét


Könyvajánló


Indigó gyerekek nevelése

Módszerek testi-lelki táplálásukhoz

Dr. Doreen Virtue

http://www.vilagok.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=420:akiane-kramarik-latogatasok-a-menybe-es-a-jezus-viziok&Itemid=714


Akiane Kramarik

Látogatások a menybe és a Jézus víziók...